2777
2789
عنوان

متخصصای بی بی چک بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست
خودمم همین فکروکردم 

بله عزیزم درسته

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
رز خوب نبود.....خطا داشت....فکرکردم باردارم😔🙁

جدی دوخط شدوباردارنبودی 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی بی چک خرابه

البته روبروشورش گفتع اگه دوخط حتی خیلی کمرنگم باشه نتیجه مثبته 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
البته روبروشورش گفتع اگه دوخط حتی خیلی کمرنگم باشه نتیجه مثبته 

منظورش خط پایینی کم رنگ باشه

برا شما حتی سی هم نیفتاده

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
سابقه عقب انداختن داری؟

اره سابقه عقب انداختن وبی بی چک مثبت واومدن پری دارم ولی چون تحرک اسپرم شوهرم ضعیف بودواینماه ازمایش دادونرمال شده بودامیدواربودم 

منظورش خط پایینی کم رنگ باشه برا شما حتی سی هم نیفتاده

ازنزدیک هردوتاش هس منتهاسی ازتی کمرنگتره توعکس هیچی نیس

ازنزدیک هردوتاش هس منتهاسی ازتی کمرنگتره توعکس هیچی نیس

موفق باشین

انشالله حامله این

موفق باشین انشالله حامله این

ممنونم ک اومدین حالااگه پری نیومدفرداندیکورمیزنم خیلی انتظارسخته هشت ساله منتڟرم