2777
2789
عنوان

متخصصای بی بی چک بیاین

240 بازدید | 25 پست

سلام دوستان بنظرتون بی بی چک لاوین رزدرصدخطاش بالاس؟مدیکوردقیقتره یالاوین؟چراانقدخط کنترلش دیرروشن میشه ؟من امروزلاوین زدم  دوتاخط خییییلی کمرنگ انداخت که قسمت تی ازسی پررنگتره ممکنه خراب بوده باشه؟

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

عکس بده عزیزم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بده عزیزم

شایدباورتون نشه هردوتاخطش کمرنگن توعکس مشخص نیست اصلابزورادراروجذب کرد خیلی کنده

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
شایدباورتون نشه هردوتاخطش کمرنگن توعکس مشخص نیست اصلابزورادراروجذب کرد خیلی کنده

تو بفرس ما میبینیم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
چند روزه عقب انداختی ؟علائمت چیه؟

امروزسه روزه علایم زیادی ندارم بعضی وقتازیردلم تیرمیکشه فقط خیییلی گرسنم میشه کمیم بی حالم 

مسخرم نکنین فقط😁

عزیزم بی بی چک خرابه