2777
2789

سلام چرا روى شكم مى خوابم شكمم درد ميگيره چون نزديك پريم هست اينطوريه؟!!! آخه هميشه اگه درد ميكرد ساكت ميشد! اما حالا برعكس شده! جريان چيه؟!

تعداد رای : 2
نظرسنجی
نگرانم
1
50%
جريان چيه؟
1
50%
خدايا شكرت😍

امان از بیکاری🤐

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كلا من عادتمه و هميشم ميخوابم چيزى هم نيست

بسیاری از مردم دوست دارند هنگام خواب روی شکم باشند چون احساس راحتی می کنند اما پیامدهای خطرناک آن را نمی دانند.
این همان وضعیتی است که پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) به شدت آن را نهی فرموده اند.
پژوهش های علمی ثابت کرده که خوابیدن روی شکم بسیار خطرناک بوده و بهتر آن است که انسان به طرف راست بخوابد،یکی از مهمترین خطرهای خوابیدن روی شکم، تشکیل سنگ کلیه است.
خوابیدن به راست و چپ مانع شکل گیری سنگ کلیه می شود؛ اما خوابیدن روی شکم باعث می شود بدن بی تحرک مانده و سنگ در کلیه رسوب کند.

همچنین با خوابیدن روی شکم ، عضلات شکم به تدریج ضعیف شده، کمر قوز پیدا می کند، گردن دچار آسیب می شود و شخص احساس تشنج و انقباض می نماید.

سلام (-:
بسیاری از مردم دوست دارند هنگام خواب روی شکم باشند چون احساس راحتی می کنند اما پیامدهای خطرناک آن را ...

نميدونم ولى هيچوقت دل درد نميشدم با اينكار! هميشه هم ميخوابم مشكلى هم نداشتم تا حالا خداروشكر  ممكنه يهو مشكل ساز بشه يعنى؟

خدايا شكرت😍

باردار نیستی؟؟؟؟ 

چون شکم درد می گیره وقتی روش می خوابی

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
نميدونم ولى هيچوقت دل درد نميشدم با اينكار! هميشه هم ميخوابم مشكلى هم نداشتم تا حالا خداروشكر   ...

ممکن که هست

من خودمم عادت به این مدل خوابیدن داشتم

ولی بعد مریضی گوارشیم

ترکش کردم.

همون موقعام زیاد میگفتن بهم اینطوری نخواب😬

حالا اذیتم که میشین تغییر بدین بهتره.

سلام (-:
ممکن که هست من خودمم عادت به این مدل خوابیدن داشتم ولی بعد مریضی گوارشیم ترکش کردم. همون موقعام ...

واى چه بد خداكنه مشكلى نباشه سعى مى كنم تركش كنم

خدايا شكرت😍