2777
2789
عنوان

تشخیص کیست دکتر روانفرن خوبه؟

114 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم خواستم بدونم از مریض های دکتر روانفرد میتونه بهم بگه سونو که تو مطب انجام میدن برای تشخیص کیست دقیق هست یا نه؟کار سونو واسه تشخیص کیستشون خوبه؟کسی کیست داشته که تحت نظر ایشون باشه؟

نمیشناسم ولی براس سونوی دقیق برو پیش متخصص  پزشکای زنان بلد نیستن

مرسی عزیزم سونو اول رفتم پیش سونوگرافیست توی جواب نوشته کیست هموراژیک with septa or solid تقریبا ۲ سانت که من متوجه شدم or بین سپتا و سولید غلط هست چون هم معنی نیستن مثل این که بگیم دارای دیواره یا جامد رفتم پیش روانفرد گفت with no septa or solid بوده no رو جا انداخته تایپیست خودم گفتم سونو کن و تشخیص همون کیست هموراژیک ولی بدون سپتا یا سالید بود حالا نمیدوم اعتماد کنم به حرفش یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.