2777
2789

عموي دوستم 

٣تا زن داره ولي تنها تو يه خونه مجردي زندگي ميكنه😂

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
عموي دوستم  ٣تا زن داره ولي تنها تو يه خونه مجردي زندگي ميكنه😂

😯😯😮

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😯😯😮

😂

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 

تو کوچه ما  یه زن پیر بود  بهمه  فحش میداد  بی دلیل  .بیچاره پیر شده  بود  فکر کنم  عقلشووازدست  داده بود.حتی اگه  کسی  بهش  سلام مکرد  قاطی  میکرد  فحش  میداد .حاالا نمدونم  عجیب بود یانه 

فقط حیدر امیرالمومنین است

چند روز پيش يه زن توي فروشگاه ديدم خيلي عجيب بود برام رفتم يه ظرف ماست بردارم ديدم تمام ماست هارو بيرون اورده ببينه يكي با قيمّت قبل پيدا ميكنه 

بعد موقع حساب كردن هم جلوي من بود يه دلستر برداشته برد كه حساب ميكرد گفت واي ٦تومنه نميخوام از دست مرده گرفت داد به دخترش گفت ببر بزار سر حاش 

تا به حال اين قدر خساست و به چشم نديده بودم 

حالم بهم خورد

خدایا شکرت 🙏🏻

دیروز بعدازکلاسم اومدم دم ابسردکن،ی دختری هم اومد،ی لیوان یبارمصرف برداشت اب کرد خورد انداخت سطل اشغال،باز ی لیوان دیکه برداشت خورد بعد انداخت سطل،بازم اینکارو کرد و منم با دهن باز نگاش میکردم!!!!یعنی فک میکرد چون اسمش یبار مصرفه نمیشه دوبار مصرف کرد؟یا من تاالان اشتباه میکردم؟

آن را که وفــا نیست، زِ عالـم کم باد...
دیروز بعدازکلاسم اومدم دم ابسردکن،ی دختری هم اومد،ی لیوان یبارمصرف برداشت اب کرد خورد انداخت سطل اشغ ...

😮😮😮😯😯 

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
دیروز بعدازکلاسم اومدم دم ابسردکن،ی دختری هم اومد،ی لیوان یبارمصرف برداشت اب کرد خورد انداخت سطل اشغ ...

بعضيا ذاتا مال حيف كنن😂