هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
زنگ بزن بیان ببرنش کمپ اجباری بعد برگشتنش هم ببرش انجمن معتادان گمنام جلسه بره درست میشه
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
بهشون گفتیم قبول نکردن بیان دنبالش میگن باید باپای خودش بیاد برا ترک وگرنه حتی اگه اجباری ترکش بدیم ...
پس بگو بره جلسه معتادان گمنام یه جوری راضیش کن اراده اش قوی باشه به امید خدا ترک میکنه فقط باید یه نفر کمکش کنه