2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم باهام خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2061 بازدید | 41 پست
نه مرد کارکنیه ولی خسیسه رو من 

پس خدا رو شکر .

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش بخواه ما یه فامیل داشتیم شوهرش همین جور بود بیکار هم بود ولی از بس زنه ازش همه چی خواست کم کم همه عادت های بدش رو کنار گذاشت. 

وقتی یه نفر میخاد با حرفاش ناراحتتون کنه خونسرد باشید و آرامشتون رو بهم نریزید اون هدفش بهم ریختن آرامش و اعصاب شماست پس نباید این اجازه رو بهش داد..

مثلا بهش بگو واست ضرر داره . خودم کمکت میکنم ترک کنی. دوست ندارم شوهرم اینجوری باشه 

ماشینشون پراید بود میگفت دخترم خجالت میکشه دوستاش همه  باباهاشون ماشینشون مدل بالاس. تا ماشینو عوض کردن یا مثلا الکی میگه این کولر خوب نیست خوب خنک نمیکنه تا یکی دیگه هم بگیرن. 

مثلا مامانم میگفت پول داشتن میرفت کمد می گرفت چرخ خیاطی می گرفت ولی کولر نمیگرفت تا شوهرش کار کنه. خیلی با سیاست شوهرشو جذب زندگی کرد خیلی احترام میزاره به شوهرش تو جمع