اول از ظاهر و رفتار و خودمون شروع ميكنم :يه خانوم بايد تــو هر سني به موهاش،ناخن هاش و پوستش رسيدگي كنه ،موهاي رنگ شده ريشه زده،يا با رنگ سوخته،وز وزي همه ي اينا مارو نامرتب نشون ميده
دست ها و ناخن هامون رو بايد خيلي حواسمون باشه ،هميشه حين كار خونه داري از دستكش استفاده كنيم ،ناخن ها مرتب و تميز باشه،يكي بلند يكي كوتاه يكي شكسته نباشه،همه يه اندازه💅🏼 يا اگه كاشت باشه كه خيلي خوشگل تره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همش لازم نيست كلي هزينه گرون بكنيم واسه پوست ،ماسك خونگي ،بخور،كرم ضدافتاب ،تغذيه خوب كلي به پوستمون كمك ميكنه و در كنارش اگه از نظر هزينه مشكلي ندارين ميشه كلي كاراي مختلف روي پوست انجام داد 💆🏻♀️
ليزر مو خيلي خوبه اگه نميتونين همه ي بدن و انجام بدين هر قسمت كه تموم شد برين سراغ قسمت بعد كه هزينش هم زياد نشه يا اگه نميتونين باز زير بغل و بيكيني رو حتما انجام بدين خيلي خوب و واجبه (خيلي از خانوما به خاطر تيرگي زير بغل تاپ نميپوشن يا استخر نميرن
قبل از خواب حتما ارايش و پاك كنين ،به دست و پاها مرطوب كننده بزنين(به پاها هم برسين نذارين ترك و پوستش خشك باشه )موهارو برس كنين ،به لب ها ويتامين بزنين
سعي كنيم تــو يه جمع كه هستيم تــو مهموني ها مخصوصا سمت خانواده همسر وقتي نگاهمون به نگاه كسي افتاد يه لبخند كوچولو بزنيم اين كار ساده خيلييي دلبري ميكنه