2777
2789
عنوان

بیاید هر کس یه خلاصه از یه فیلم بگه بقیه حدس بزنن چه فیلمیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 709 پست
اون چه فیلمی بود که چند تا زوج مهمونی دوستانه بود یکیشون شوهرش خیلی بهش گیر میداد بعد تو همون مهمونی ...

سعادت آباد

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع به ۵ تا شخصیت مختلف که باردارن و میخوان سقط جنین کنن اما وسط کار پشیمون میشن

دعوت

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یه پسر بچه اصفهانی بنا به دلایلی با پدرش میان تهران و معازه فست فودشونو ک به دلیل باز شدن رستوران جدید تو همون منطفه تعطیل شده بود دوباره راه میندازن 

من خیلی دوسش داشتم

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
مردی که به اشتباه به جرم قتل همسرش محکوم به حبس ابد توی یکی از بدترین زندان های کشورشون میشه و اونجا ...

همونکه شاوشنگ توی اسمش داشت🙄

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa