2777
2789
عنوان

بیاید هر کس یه خلاصه از یه فیلم بگه بقیه حدس بزنن چه فیلمیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 709 پست

من باختم بد هم باختم بزارین برم من 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
اون فیلمی که یه فیلم از موهای دختره پخش میشه داداشاش برا حفظ ابرو تصمیم میگیرن خواهره رو بکشن

مغزهای کوچک زنگ زده😀

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون فیلمی که یه فیلم از موهای دختره پخش میشه داداشاش برا حفظ ابرو تصمیم میگیرن خواهره رو بکشن

مغزهای کوچک زنگ زده

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
اونی ک دختره به یه بازیگر گیر داده ک دخترشه ....میره تو خونه زندگیش و حال و هواشو عوض میکنه

سوپراستار

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

اون سریال که یه دختر پولدار عاشق یه پسر چریک میشه انقد بهش میگه عاشقتم که پسره قبول میکنه باش ازدواج میکنه و عاشقش میشه

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
اون سریال که یه دختر پولدار عاشق یه پسر چریک میشه انقد بهش میگه عاشقتم که پسره قبول میکنه باش ازدواج ...

حامد کمیلی و سارا بهرامی.پروانه😀

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌