2777
2789

میخوام دانشگاه ثبت نام کنم قبلا ۴ ترم خوندم دانشگاه اما مدارک پیش و دیپلمم به دانشگاه سر زدم اونجا نبود فقط کپی هاش بود 

اصلا نمیدونم چکار کنم ؟؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اموزش پرور منطقه ای که تحصیل کردی باید بری

اگر مدرسه است پابرجاست اول برو مدرسه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
مدرسه اش برو اصلشونو از اونجا بگیر

مدرسه ای که میرفتم اخه مدارکو بهمون تحویل دادن

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
اموزش پرورش منطقه ايي ك ميخوندي

المثنی میدن یعنی 

چی باید ببرم 

مدارک رو دانشگاه تحویل می گیرن دست اونا هست مطمعن باش

رفتم دانشگاه فقط کپی هاش بود 

به نظر منم دانشگاه بهم تحویل نداده ولی گفت ما اصلو بهتون دادیم

مال۱۰۰سال پیشم باشه مدرسه داره و وظیفشه که مدارک رو نگه داره 

یعنی المثنی بهم میدن الان برم 

اخه به نظرم اصلشو گرفتم