2777
2789
عنوان

بدترین روز عمرم بود امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 5185 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای گلم منم تنبلی تخمدان داشتم طب سنتی بهم گفت هرشب یک لیوان شیر داخلش ۴مغز باعسل خوب و دو عدد تخم بلدرچین خام بریزداخلش هم بزن بخور عالیه هم خودت وهم شوهرت . من با این روش به امید خدا حامله شدم

از هر کدوم ۷۰ گرم بخر

سورنجان

میخک

بادیان

قرص کمر.

هلیله سیاه

برگ آویشن

هلیله زرد

قلنجان

جوزهندی

دارچین

هل سبز

زنجبیل

گل سرخ

شکر سرخ

درستشو بخر پودرشو نخر وقتی همشونو پودر کردید الک کنید بریزید تو  شیشه 

برای یه کلیو عسل چهار یا پنج قاشق غذاخوری سر پر از پودری که  اسیاب کردید بریزید و قاطی کنید 

یه قاشق  هم خودت هم همسرت بخورید صبح ناشتا یه قاشق هم قبل خواب بخورید 

سردیجات هم نخورید 

حتمآ دقیق انجام بده خيليا جواب گرفتن

یکیش خودم 

از اولین روز پریودت شروع به مصرف کن 

همين که فهمید ی بارداری قطع کن

از هر کدوم ۷۰ گرم بخر سورنجان میخک بادیان قرص کمر. هلیله سیاه برگ آویشن هلیله زرد قلنجان جو ...

مرسی عزیزم لطف کردی گفتی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

آخ که این تاپیکت رو دیدم قلبم تیکه تیکه شد.. ، دلم گرفت.. 

نمی دونم چرا قسمت بعضی ها مثل ما اینه که مدام به خدا بگیم بچه بچه.. بعد بعضی ها باد میخوره بهشون باردار میشن. 

منم مثل تو کمی تنبلی تخمدان دارم.. 

۱۱ ساله منتظرم.. 

کاش تموم شه این انتظار 

آخ که این تاپیکت رو دیدم قلبم تیکه تیکه شد.. ، دلم گرفت..  نمی دونم چرا قسمت بعضی ها مثل ما ای ...

فقط ی منتظر میفهمه چی میکشیم دیگ درد هممون مشترکه..منم داره ده سال میشه خستم دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
فقط ی منتظر میفهمه چی میکشیم دیگ درد هممون مشترکه..منم داره ده سال میشه خستم دیگ

خیلی سخته.... خیلی

ان شاالله به زودی زود زود قسمت همه منتظره بشه و بچه شون رو صحیح و سالم بغل کنن.. ان شاالله شما هم مادر بشی.. 

چنتا انتقال دادن برات..کیفیتشون چطور بود

عزیز درخواستمو جواب بده

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده