2821
2789
عنوان

اینستااااااایییاااااا

68 بازدید | 11 پست

دوستان میخوام پیجمو بالا بکشم توروخدا راهکار خوب بدین...فالورا فعال میخام

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تبادل با پیج های فالوور بالا

تبادل ندارن.هزینه تبلیغشونم ۲۰۰ به بالاست

خداوند مرا عاشقانه دوست میدارد...و تمام احتیاجات مرا برآورده میسازد...ممنونم خدای مهربون و رئوفم😚😚

حالا اگه می نوشتم مادر شوهرم عکس مو گذاشته غوغا بود اینجا

من 50 میگیرم برات تبلیغ میکنم    

پیجت چند کاعه؟

پیجت چند کاعه؟

نه اشتباه نکن من اصلا پیجم برا گشت و گزاره  کسیو اجازه فالو نمیدم ولی  دیدم اونایی که زیر پستا توی صفحه های دیگه تبلیغ میزارن زود به نتیجه میرسن من برا دوستام چندبار این کارو کردم یک هفته میری تو کامنتا تبلیغ میزاری

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
نه اشتباه نکن من اصلا پیجم برا گشت و گزاره  کسیو اجازه فالو نمیدم ولی  دیدم اونایی که زیر ...

خودمم یه هفته مرتب زیر پستا پر بازدید دارم کامنت میزارم فعلا زیاد استقبالی نداشته

برو زیر پستای آدمای معروف تبلیغ پیجتو کن.حالا چرا نیاز داری بیاد بالا؟

دوس دارم چند صد کایی بشه 

2825
2823
2791
2779
2792