2777
2789
عنوان

وای خدایا چرا اینجوری شده

151 بازدید | 15 پست

جدیدا شوهرم هنوز ناهار نخورده سفره رو دارم تازه جمع میکنم میگه شام چی داریم انگار اصلا سیر نمیشه خیلیم میخوره!!! جالب ازشم بپرسن میگه غذا نخوردیم بهونه گیرم شده چرا اونوقت؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب غذا اندازه 7 یا 8 نفر بذار...گفت شام چی داریم بگو غذا خیلی مونده ...همینا رو داریم....

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خب غذا اندازه 7 یا 8 نفر بذار...گفت شام چی داریم بگو غذا خیلی مونده ...همینا رو داریم....

وای غذای مونده خدا به دور اخه این پادشاه و پادشاه زاده غذای مونده اصلا نمیخورن اینجا رستوران اخه غذا باید تازه و متنوع باشه!!!! حالا شام چی بزارم؟؟؟