2777
2789
عنوان

خانومی باردار شما هم اینجوری هستین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 30 پست

من هنوز آزمایشات سه ماه اول که مربوط به قند و تیروئید و این چیزاست انجام ندادم، الان هم یازده هفته هستم، دیر شده بنظرت برای آزمایش؟

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز آزمایشات سه ماه اول که مربوط به قند و تیروئید و این چیزاست انجام ندادم، الان هم یازده هفته ه ...

نه وقت داری منم تو یازده هفته دادم اما زود برو عقب ننداز

من هنوز آزمایشات سه ماه اول که مربوط به قند و تیروئید و این چیزاست انجام ندادم، الان هم یازده هفته ه ...

سونو آنومالی رفتی ؟ من اول سونو آنومالی رفتم بعد فرداش با سونو رفتم آزمایش غربالگری که تیرو ئید و قندم توش بود 

سونو آنومالی رفتی ؟ من اول سونو آنومالی رفتم بعد فرداش با سونو رفتم آزمایش غربالگری که تیرو ئید و قن ...

سونو این هفته میرم انشالله

روی پیشونی فرشته ها نوشته ، هر کی دختر داره جاش وسط بهشته 😍😍😍😍من یه بهشتی ام 😀

نه نترس منم اینجوریم طبیعیه زیادترم میشه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
نه نترس منم اینجوریم طبیعیه زیادترم میشه

فردا سوال کن الان شما تو دوازده هفته هستی دیگه هفته دیگه میری تو هفته سیزده بپرس یه وقت دیر نشه چون تایمش خیلی مهمه 

ممنون ازت 😍

فدات خانومی😍

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
فردا سوال کن الان شما تو دوازده هفته هستی دیگه هفته دیگه میری تو هفته سیزده بپرس یه وقت دیر نشه چون ...

عزیزم من ۲۰هفته و۲روزم😐