2777
2789

برای این دوتا مدل لباس چه جنس پارچه ای مناسبه و چند متر؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارچه اسکاچی متراژشم باید اول اندامتو سایزشو فهمید بعد 

اندامم قبل بارداری ۳۸ بود سایزم الان مثل این عکس شکم دارم.کرپ حریر خوب نمیشه؟

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

کرپ حریر لخته پارچش ایستاییش خوب نمیشه البته کرپ باربی هم هستا ولی اون خیلی گرون درمیادش 

میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏

کرپ خوبه،من بادومی موافق ترم چون توماههای بالاترهم میشه پوشیدش،قسمت پایینش کلوش هست پس عرض پارچه نبایدکم باشه،حداقل عرض دومتر،فکر کنم لباس دوم سه مترپارچه ببره

کرپ خوبه،من بادومی موافق ترم چون توماههای بالاترهم میشه پوشیدش،قسمت پایینش کلوش هست پس عرض پارچه نبا ...

کرپ چی بگم؟

کرپ حریر خوبه

اندازه پارچم میشه قد لباست از سرشونه تاهرجایی که بخوای به اضافه60سانت هم آستینت

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
بااجازه استارتر.برای پالتو پارچه خاصی هست ایا؟امسال میخوام بدوزم پالتو هیچ تجربه ای ازپارچه ندارم

فتر یا این پارچه کامواییا

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
کرپ حریر خوبه اندازه پارچم میشه قد لباست از سرشونه تاهرجایی که بخوای به اضافه60سانت هم آستینت

ممنون عزیزم