2777
2789
عنوان

دروس علوم تربیتی چیه

6538 بازدید | 10 پست

بخشید علوم تربیتی چه درس هایی ضریب اش بیشتره اسم دروس چیه علاقه به رشته علوم انسانی دارم فقط ریاضی ضعیفه عربی وبقیه درس حفظیاتم خوبه چه رشته انتخاب بکنم

روانشناسی ک بهتره... ریاضی عربی هم نداره... خمشم حفظیاته

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

میتونی چارت درسیشو از اینترنت دربیاری ببینی...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشجویه علوم تربیتی گرایش, دبستان و پیش, دبستان که دو تا آمار داره که آسونن با یه حلیات دیگه که اون ٣واحدس هنوز, پاسش نکردم البته این حلیاتا تو همه گرایشا هست ولی گرایش,مدیریت حلیاتش,بیشتره 

یا رب دعای خسته دلان مستجاب کن...
اخه پرسیدم گفتن روان شناسی نمیشه رشته ام کامبیوتره

روانشناسی فقط دو تا آمار داره ک اونام خیلی راحتن... چرا نمیشه؟ سراسری میخای؟ اون رشته رشته مشترکه میشه انتخاب کرد ک...

من دانشجویه علوم تربیتی گرایش, دبستان و پیش, دبستان که دو تا آمار داره که آسونن با یه حلیات دیگه که ...

سلام عزیزم. ساعات کلاسش زیاده؟ یا کلاس کم داره چون حس میکنم حفظیه بیشتر

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
من دانشجویه علوم تربیتی گرایش, دبستان و پیش, دبستان که دو تا آمار داره که آسونن با یه حلیات دیگه که ...

این ک میگی گرایش فلان  . از بعد دبیرستان ک وارد میشین گرایش انتخاب میکنین یا مقاطع بالاتر؟

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤