2777
2789
سلام من 20روزه سرکلاژ شدم بعد از ده روز یه شب خواب وحشتناک دیدم صبح که پاشدم تودسنشویی رودستمال خون دیدم رفتم سونو ومسکلی نبود دیشب دوباره اینجوری شدم اینم بگم که خون شفاف نیست وانگار خون مونده است وازقبله کسی بوده که اینطوری باشه ممکنه خود بخیه های سرکلاژن که خونریزی میکنن
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است از زندگیت لذت ببر حتی اگه چیز با ارزشی از دست دادی
الان دارم حاضرمیشم برم بیمارستان دوباره سونو اورژانسی دیگه خودمم ازاین وضع خسته شدم لطفا اگه تجربه ای دارین بگین من بعدا میخونم
خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است از زندگیت لذت ببر حتی اگه چیز با ارزشی از دست دادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من بعدازسرکلاژم همینطوری بودم البته تاچهار روزهمش خون مرده بود قهوه ای بوداین ازاثرات بخیه اس نگران نباش من یک بارهم اواخربارداری خون مرده داشتم
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆
نگران نباش همه چیزعالیه اجی جون دخترتم به سلامتی دنیامیاد .شایدم پسره خخخخ
یه پنج هزار تومنی گذاشتم زیر فرش که یادم بره بعده ها پیداش کنم خوشحال شم.اما الان 3 ماهه از فکرش بیرون نمیام چکارکنم😂😂😆😆😆😆
مامان ارمیا جون برای جلوگیری از سقط و زایمان زودرس دهانه رحم رو بخیه میزنن و میدوزن
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
نادیا جون وبقیه دوستان مرسی ممنون الان رفتم صدا قلبش روشنیدم دیگه سونو عصر وقت داد که نمیرم کلا خیلی بده این لکه بینی مسخره اعصاب آدمو بهم میریزه