2777
2789
عنوان

بابام از خونه منو بیرون کرد😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4489 بازدید | 108 پست
بخاطر چی اخههه😱الان کجایی؟

میگ من پدر تو نیستم😂😂 دختریم ب نام تو ندارم😂 

از تنفره تنفر اینکه کل عمرش گذشت ب هیچ جایی نرسید اونوقت ب منی ک سنم کمه حسودی میکنخ

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل ازدواج دو سال تنها زندگی کردم چون با بابام دعوام شده بود اما الان اونقدر زمین گیر شده که حتی صورتشو من اصلاح میکنم. نمیدونم چرا بعضی از پدرها فکر پیریشون رو نمیکنن و به بچه هاشون بد میکنن.

امیدوارم موفق باشی در آینده، ولی راجب پدر مادر همیشه درست صحبت کن فرزندم😒

شاید باورت نشه ولی من بعد ۷ ماه مثلا ی بیرون رفتم.. من همس توی خونه بودم در حال درس خوندن... فک کنم از بس منو تو خونه دیدن حالشون بهم خورد

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

اره مادرم ی خونه جدا خریده بود از اونجایی ک میدونست بابام یروز منو بیرون میکنه

ببین عزیزم فاز بد به خودت نده امیدوارم که در این ترازو واقعا پدرت مقصر باشه نه شما خطایی مرتکب شده باشی که مستحق بیرون انداختن(البته هر کاری هم که میکردی نباید اینجوری برخورد میشد) ولی تنهایی یه کم جنبه میخواد اگر چهارچوب و رعایت کنیی چی بهتر از استقلال

فقط لطف خدا