2777
2789
عنوان

امدم یه رنگ موی عالی معرفی کنم بهتون

252750 بازدید | 59 پست

سلام دوستان من خیلی سوال کردمو پرسو جو کردم اینجاهم خیلی دنبال رنگ مو گشتم ولی نتونستم یه چیزو پیدا کنم که همه درمورد خوب بگن و بدون امونیاک باشه بطور اتفاقی یه رنگ کارو دیدم که تو پیجش. درمورد رنگ تکنو کالر از شرکت التراگو گفته و نوشته همه رنگاش از محصولات هم شرکته حتی کراتینش بخاطر اینکه حتی سری باامونیکش که همون تکنو هست جز بی ضرر ترین رنگ هاس و مهمترین مسئله ای که توش داره سیستم کراتینه کنندگیش هست من باورم نشد  ولی چون ندیده بودم یه ارایشگر از برند نام ببره گفتم لابد خیلی مطمینه که اسم نحصولاتو با تو ضبحات و عکس گذاشته بنا براین رفتم خرید دنبال همین رنگ گشتم اولش پیدا نکردم مارکهای دیگه معرفی کردن پرسیدم میتونم پیداش کنم گفتن اره نمایندگی داره تو منوچهری چون مسیرم میخورد رفتم و پیدا کردم خود رنگ 65گرفتم سری معمولیشم بود تازه یه سری تخصصیم داره اون فکر کنم دیگه عالی باشه اکسیدانشش چون گرون بود 80تومن موهامم بلند بود بودجم نرسید برای همین اکسیدان مارال گرفتم  رنگو گذاشتم شستم بماند که بسیار رنگ خوبی و خوشرنگ و طبیعی درمود که با شستنش ریاد فرق نکرد  و سه بار شستم هر سری خوش رنگ تر شد نرم کنندم تموم شده نمیدونستم همونجوری شستم شامپو خالی بااینکه موهام ساقه هاش دکلره بود و بسیار دمیج و خشک شانه پذیر راحتی داره و خیلی خوش حالت شده فکر میکنم تبلیغ کراتینه کنندگیشش راست بوده گفتم باشما هم درمیون بزارم شاید کسی مثل من دنبال چیز خوب بود کمکش کنه شماهم اگه تجربه ای داری اینجا بگید بقیه استفاده کنند

برسه روزی که منم تیکر بزنم
من رنگ لوورال رو قبول دارم 

اونم خوبه قبلا استفاده کردم ولی رنگش ثابت نیست و با شستن میره و روی موهای کلفت یا سفیدم رنگ پذیری نداره اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 2ساله تصمیم گرفتم دنگ نذارم انقد با هیجان تعریف کردی وسوسه شدم 

فقط تو انتخاب رنگش دقت کن من تیره میخواستم   واقعا همون کاتالوگ دراومد ،اگه بودجشو داشتی اکسیدان خودشم بگیر ،من اگه سری بعد رنگ کنم حتما میگیرم

من 2ساله تصمیم گرفتم دنگ نذارم انقد با هیجان تعریف کردی وسوسه شدم 

اخه من خیلی اذیت شدم بخاطر موهام چون ذاتا فره اسیب دیده شده وز یعنی شونه میکنم داغونه  رنگم میکردم بدتر و بدتر میشد همیشه ام ماسک و شامپوهای گرون میزنم تا بتونم شونه کنم موهام خیلی هزینه کردم برای موهام داشتم پولامو جنع میکزدم برم کراتینه

من از بیجورکا خیلی راضیم. 18 تومنه.

رنگای خوب ارزون هم هستن برای من مهم بود بدون امونیاک باشه چون موهام خیلی دمیجه و نازکه ،اینم ترجمه شرکتشو خوندم دیدم نوشته امونیاکش بسیار کمه که حتی میشه گفت بدون امونیاک و راحت میشه تو بارداری استفاده کرد

اخه من خیلی اذیت شدم بخاطر موهام چون ذاتا فره اسیب دیده شده وز یعنی شونه میکنم داغونه  رنگم میک ...

وای ن کراتین نرو من رفتم موام داغون یعنی مث کش فاسد کش میادو میبره دقیقا مث کش لباس کشی فاسد شدن موام وز و خشک شده بود الان بدتر کش میاد

خدایا راضیم به رضای تو
وای ن کراتین نرو من رفتم موام داغون یعنی مث کش فاسد کش میادو میبره دقیقا مث کش لباس کشی فاسد شدن موا ...

عزیزم کراتین و میخواستم خودم مرادشو بخرم از نمایندگی. بدم کسی برام بزاره. دستمزد بدم ،تو ارایشگاه اعتماد نکن کراتین واقعی مورو تقویت میکنه ن اینکه ادمسی بشه موها یا گلت کرده یا ریباندیگ به اسم کراتین 

وای ن کراتین نرو من رفتم موام داغون یعنی مث کش فاسد کش میادو میبره دقیقا مث کش لباس کشی فاسد شدن موا ...

اون موهای شما مرده دیگه باید کوتاه ش کنی عزیزم ،الان دیگه متصرف شدم از کراتین موهام قشنگ شونه میشه ، با روغن تراپی. و رسیدگی بهترش میکنم

اونم شنیدم ولی استفاده نکردم عزیزم ،قیمتشو میدونید شما?

عزیزم 

فیتو (phyto) یک برند فرانسویه که به صورت تخصصی محصولات مربوط به مو تولید میکنه.

شامپو ، نرم کننده، ماسک مو و رنگ موهای معروف و با کیفیتی داره.

قیمت رنگ مو هاش الان حدودا بین 120 تا 180 هستش.

عزیزم  فیتو (phyto) یک برند فرانسویه که به صورت تخصصی محصولات مربوط به مو تولید میکنه. شامپو ...

اینم خیلی گرونه ، ولی حتما یبار پولامو جمع میکنم. امتحانش میکنم تصمیم گرفتم دیگه  چیزای اشغالی نخرم و استفاده نکنم حتی شده سالی یکبار رنگ کنم رنگ خوب بگیرم و چیزای با کیفیت برای پوستومو هام استفاده کنم من هسچ وقت موهاو باز نمیکردم همیشه محکم گوجه ای میبستم چون بد حالت بود الان از صبح موهامو باز کردم و دارم ازش لذت میبرم واقعا حال خوبم میارزه به همه چی