2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر با اجازتون یه سوال دارم اگه خودتون هم میشه راهنمایی کنید تازه رفتم تو چهارماه دو طرف شکمم تیر می کشه بیشتر یه طرف بنظرتون به خاطر انقباضات رحمه که داره بزرگ تر میشه؟؟؟؟ .یه خورده نگرانم.لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

لیدی میل بخور عالیه کله پاچه نخور الان چربه و چون هوا گرمه بچت خدای نکرده زردی میگیره 

مزخرفترین چیزه شوهرم بابدبختی پیداکرددیدم طعم توت فرنگیه منم ازاسانس توت فرنگی متنفررررررررم یبارخوردم به زوروبلا اسهال شدیدگرفتم

مزخرفترین چیزه شوهرم بابدبختی پیداکرددیدم طعم توت فرنگیه منم ازاسانس توت فرنگی متنفررررررررم یبارخور ...

تقریبا بد طعم ترینش رو‌امتحان کردی

موز و کاکایو و وانیلش خوشمزس

استارتر با اجازتون یه سوال دارم اگه خودتون هم میشه راهنمایی کنید تازه رفتم تو چهارماه دو طرف شکمم تی ...

درد دد پهلو اگه باشه نشون دهنده عفونت ادراری یا کم آبی جنین هست باید بری آزمایش عفونت بدب

تقریبا بد طعم ترینش رو‌امتحان کردی موز و کاکایو و وانیلش خوشمزس

آخه پیدانیس هیچ جاگلم اینم بابدبختی گرفت انداختمش آشغالی دکترم نوشته بودمیگفت وزن بچه کمه برام داپلرنوشت دیروز رفتم سونوگرافی تو۳۳هفته ۲۲۰۰ بوددکترگفت وزنش عالیه جفتتم عالیه وخونرسانیش عالی بهم گفت دکترت میخواد تورستم بزایی گفتم والا نمیدونم

چند بار بخورم؟ من دیابت دارم بد نیست؟

دو سه بار به فاصله چند روز بخور 

در مورد دیابت نمیدونم اصلاعی ندارم با دکترت مشورت کن 

برای دختر خالم دکتر تجویز کرده بود .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا