2777
2789

خانومهایی ک مینی واش دارین راضی هستین؟استفاده میکنید؟چه مارکیه؟ کسی مارک ایزی واش استفاده کرده؟

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال ٩٠خريدم خوب بود تا اينكه دوسال پيش اومدم بدم دختر عموم زنداداشم نزاشت گفت دخترت ميره مدرسه هرروز لباساشون كثيف ميشه بنداز توش بشور خلاصه كه الان راحتم خيلي هم از ماشين اتوماتيك تميزتر ميشوره

آره خوبه ولی هرچی کوچیک تر بگیری بهتره بعضی مینی واش ها هست انگار رومیزیه 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

برا من مارک تویوتا خیلی خوبه زودی میشوره خشک میکنه زیر بیشت دقیقه لباس شسته شده خشک خشک😁من حتی یوقت لباس همسرمم باهاش میشورم خیلیم تمیز میشه

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰