بچه ها من روز ۲۴ دوره ام بی بی چکم مثبت شد و آزمایش دادم گفتن بتا۴۴ اما مشکوک و سه روز دیگه باید دوباره تست بدی امروز بعد از سه روز میخواستم برم آز بدم که لک دیدم دوره امم ۲۸ روزه اس یعنی پس فردا باید پریود میشدم. بچه ها یعنی همه چی تموم شد؟ 😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
الان نشستم تو ازمایشگاه منتظر جواب. توروخدا دعا کنین😥
نه تمام نشده خانم. خیلی زود رفتید بتا. فقط چون لکه بینی دارید باید خیلی بیشتر استراحت کنید تا برسید به 8 و نیاز باشه شیاف بگیرید
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن
من همیشه روز قبل پریود از این لک ها میبینم. فکر کنم حالام دارم پریود میشم😭😭
ن عزیزم بتا بالا 10بود مطمعنن حامله ای ببین کجا بهت گفتم جوابشو دادن ریپلای کن منو
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
باشه حتما. اما تو رنج ازمایشگاه نوشته بو بین ۱۰ تا ۵۰ مشکوک
بله یعنی مشکوک ب بارداری