2777
2789
عنوان

لکه بیتی و آز بتا مشکوک

1588 بازدید | 39 پست

بچه ها من روز ۲۴ دوره ام بی بی چکم مثبت شد و آزمایش دادم گفتن بتا۴۴ اما مشکوک و سه روز دیگه باید دوباره تست بدی امروز بعد از سه روز میخواستم برم آز بدم که لک دیدم دوره امم ۲۸ روزه اس یعنی پس فردا باید پریود میشدم. بچه ها یعنی همه چی تموم شد؟ 😥

شایدم لانه گزینیه 

برو از بده ببین عددش چنذه

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بارداری مبارکه... چون بتا بالای 10بوده 

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
الان نشستم تو ازمایشگاه منتظر جواب. توروخدا دعا کنین😥

نه تمام نشده خانم. خیلی زود رفتید بتا. فقط چون لکه بینی دارید باید خیلی بیشتر استراحت کنید تا برسید به 8 و نیاز باشه شیاف بگیرید

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بالای ۵۰ مثبته عزیزم انشالله هرجی به مصلحتته همون باشه

اگه باردار بودی زود برو دکتر بهت شاید شیاف بده.

خبرمون کن😍

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

مال من 24بود باردار بودم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
الان نشستم تو ازمایشگاه منتظر جواب. توروخدا دعا کنین😥

ای جان خیالت راحت که مامانی 

فقط اگه مثبت شد آزمایشت وهنوز  لکه بینی داشتی برو دکتر ببین خارج رحم نباشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من همیشه روز قبل پریود از این لک ها میبینم. فکر کنم حالام دارم پریود میشم😭😭

ن عزیزم بتا بالا 10بود مطمعنن حامله ای ببین کجا بهت گفتم جوابشو دادن ریپلای کن منو

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 
باشه حتما. اما تو رنج ازمایشگاه نوشته بو بین ۱۰ تا ۵۰ مشکوک

بله یعنی مشکوک ب بارداری