2777
2789
عنوان

بیاین لطفا خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست
میان دنبالش تا من درو باز نکردم دویده رفته باباش نمیذاره من براش تصمیم بگیرم

خوب دعواش کن .. بابارو هم دعوا کن .. من خودم ب مادرم و پدرم حرف زدم .. خواهرمم دعوا کردم ی روز بهونه گرفت آروم شد .. مثلا بچه ی توئه .. بزرگ تر هم ک بشه دوتربیتی میشه 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
خوب دعواش کن .. بابارو هم دعوا کن .. من خودم ب مادرم و پدرم حرف زدم .. خواهرمم دعوا کردم ی روز بهونه ...

دیشب گفتم 5روزه اونجاس اگه براش اتفاقی افتاد نیای بگی چرا بعد گف تو کاره ای نیسی

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا! شما چتونه؟؟ معلومه کلی مشکل دارید. قضیه اصلا مادرت و بچه ات نیست

چرا شوهرت باید بهت بگه تو چیکارشی؟؟ چرا مادرت باید بهتون فحش بده؟؟ چراااا واقعا شوهرت نباید به دل بگیره اما تو به دل بگیری؟؟ بعد تو چرا باید زنگ بزنی باباش که بچه ات بی تربیته و فلان؟؟ چقد رفتارهای نپخته و کودکانه ای. اصلا درک نمیکنم

چند سالته؟

وا! شما چتونه؟؟ معلومه کلی مشکل دارید. قضیه اصلا مادرت و بچه ات نیست چرا شوهرت باید بهت بگه تو چیکا ...

من بهش گفتم مامانم زیاد حواسش نیس یوقت اتفاقی افتاد منو مقصر ندونی.شوهرم کلا بحرف مامانمه اسم بچمم نذاش من انتخاب کنم مامانم گف گذاش.مامانم بشدت بچمو دوس داره برای همین شوهرم میگه بذار جاش باشه اما دلتنگی من مهم نیس براش دوس داشتن من مهم نیس.اعصابم خورد شد ک بهم فحش داد میدونم نباید زنگ میزدم.تو تایپیکام هس داداشم خیلی بازنش عذابم داد بعد مامانم پشتی داداشم در اومد منو شوهرمو فحش داد.منم گفتم دیگه برای ارامشم نمیرم جاش اما شوهرم نه اون بیخیاله.

دلم نمیخواد دیگه ضعیف باشم گریه کنم میخوام بفهمه بده حرفاش چیکار کنم میخوام دیگه دنبالش نباشم فکر کرده همش من مقصرم چون بعد هر دعوا کوتاه اومدم 

یعنی چی. اصلا منطقی نیست رابطه شوهرت با مامانت! 

شوهرت چرا انقد باهات لجه؟ ببین یه چیزی، مامانت داداشت شوهرت بچه ات همشون با تو یه مشکلی دارن، شاید مشکل از خودته؟ تا حالا پرسیدی از شوهرت که چرا براش اهمیت نداری؟ چه چیزی از داداشت اذیتت میکنه؟؟ 

خب عزیزم همین حرفا رو یه بار که در آرامش بودی به شوهرت بزن و دوران سخت بارداری و زایمان رو یاداور شد شب بیداری هات و ... و بگو تو مادررررررر اونایی نه مااادرت 

گفت اعتماد ندارم محکم وایسا مقابل حرفش و بگو سهم من از بچه ها همونقدره ک سهم تو هست بلکه هم بیشتر .واقعا فاز این مردا چیه همه زحمات مادر میکشه رییس بازی ول نمیکنن