2777
2789

من یک هفته اس بعذ از گریه زاری و استرس فراوان اطلاعاتی به دست اوردم به شما هم میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزایی که میگم بیشترش از طب سنتیه ولی کاملا منطقی و عقلیه.

وقتی fshمیره بالا که تخمدان غعالیت نمیکنه و مغز با تولید fshبیشتر میخواد جلوی از بین رفتن تخمدانو بگیره.پس اگر تخمدان فعال باشهfshمیاد پایین.

حالا چرا تخمدان کم فعالیت میشه چون دورش مواد زائد جمع میشم و تخمدان حرارت غریزی خودش رو از دست میده.

حالا چیکار کنیم تخمدان دوباره فعال بشه و fshبیاد پایین از طریق دارو بهترینش همون قطره ویتاگنوسه گویا قطره اش از قرصش اثرش بیشتره

حالا هورمونو با دارو کنترل کردیم ولی همچنان تخمدان سرد و بی فعالیته و به محض قطع دارو دوباره fshبالا میره چیکار کنم برای تخمدان؟

از مواد صنعتی و افزودنی دوری کن

شبا ی ق چ دوسین بخور(یک واحد سیاهدونه رو نیم کوب کن با سه واحد عسل قاطی کن هر شب ازش ی ق چ بخور)

حتما روزی ۱ ساعت پیاده روی بکن

بدنتو گرم نگه دار حوراب خیلی موثره

صبحا برای صبونه ارده شیره بخور ۳ واحد ارده ۱ واحد شیره 

از کافئین کمتر استفاده کن من الان بابونه و زنجبیل دم میکنم میخورم

موقع ظرف شستن نذار شکمت خیس بشه

با پهلو بند شکمتو گرم نگه دار

روزی دوبار شکم و زیر شکم و کشاله رون رو با روغن بابونه یا بادوم شیرین ماساژ بده به سمت کشاله ها که میری ماشاژ رو قویتر کن

هر روز ۳۵۰ بار بگو ان فضل بید الله

زیاد صلوات بفرست

راستی اگر اینکارارو بکنی احتمال بالا طبیعی باردار میشی و طبق گفته دکتر رضا نصر که فیلمش هم تو اپارات موجوده ذخیره تخمدان فقط زمانی مهمه که بخوان ای وی اف کنن