2777
2789

خواستم ناز کنم گفتم بدرد هم نمیخوریم اونم رفت و هیچی نگفت روز بعدش اس دادم گفت به وقتش میاد سراغم بعد چهار روز زنگیدم ج نداد بعد دوهفته به بهانه ای زنگ زدم صحبت کردیم این مدت همش سرد بود و من رفتم سمتش چون دوستش داشتم بلاکم کرد منم دوستمو واسطه کردم باهاش صحبت کنه گفت لیاقتشو ندارم و این حرفا بعد گفت بهش زنگ بزنم منم زنگیدم گفت قبلا با کی رابطه داشتم عکس و چتو و صدامو داره در صورتیکه من از خودم مطمئنم چنین چیزی وجود نداشته بعد گفت با کسیه رابطه پنهانی دارن رابطشون بسیار نزدیکه هر روز اندامشو میبینه از چتاشون شات داد منم شماره دختره رو از تو چتا برداشتم دیدم پروفایل و استوریش قبلا تو گوشیش دیدم ولی شمارشو سیو نکرده بود بش گفتم گفت خب که چه بعد گفت شمارتو دیگه نبینم  به نظرتون به داداشش بگم شهر کوچیکه اگه نمیخواد بگو تفاهم نداریم این چه حرفیه میزنه من از خودم مطمئنم

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

اینم بگم قبلا یه خواستگار داشتم فهمیدم طرف متاهله رفتیم به زنش گفتیم پسره گفت تلافی اینکارتو سرت میارم من فک میکنم شاید اون حرفی زده

من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام علائم بیماریو یه جا داره بهت نشون میده بازم پیگیرشی ؟   بگو خداحافظ و برو دنبال زندگیت دنبال یکی که آدم حسابی باشه. 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

واا خب نمی خواد بگه نمی خوام چرا واسه دختر مردم حرف در میاره

جدی بر خورد کن 

بگو تا الان چون دوست داشتم کوتاه اومدم ولی سر ابروم با کسی تعارف ندارم

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.