2777
2789
عنوان

باردارای باتجربه کمک لطفا

934 بازدید | 66 پست

بچه ها من تا سونوی ان تی بارداری خوبی داشتم اما از بعد سونو دردای زیر دلم شروع شد. انومالی سرویکسم ۳۳ بود که دکتر گفت خوبه. البته همچنان دردام ادامه دارن. پنج هفته پیش اخر ماه پنج درد شدید پریودی گرفتم که دکترم استراحت نسبی داد و شیاف هرشب و امپول و دو سه روز بعد درد پریودیم رفت. حالا دوباره از دیروز درد پریودی اومده سراغم.اولا شما تجربه ای از این دردای شدید یهویی دارین؟؟

ثانیا من دارم دیوونه میشم. تو نت دیدم اغلب گفتن یهو درد زیر دل گرفتیم و با سونو معلوم شد سرویکسمون کوتاه شده البته من درد زیر دل رو ۳ ماهه دارم ولی این درد پریودی رو ۲ بار گرفتم. تا شنبه هم به دکترم دسترسی ندارم ضمن اینکه البته شاید خیالاته ولی یه حسهایی تو دهانه رحمم دارم انگار میخواد باز بشه. بیمارستانم جرات ندارم برم که نکنه معاینه کنن. کسی مثل من بوده؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم چندتا اهنگ قشنگ و شاد بگين  تو سبك فرزاد فرخ و محسن ابراهيم زاده

واقعا ربطی ب موضوع تاپیک داشت ؟؟؟؟ زشته این کار.سوال داری یا هرچیزی میتونی خودت تاپیک بزنی.این بی احترامی ب استارتره.از بس تو تاپیکای من افرادی مثل تو بودن ک واقعا دیگه تحملتون سخته

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
😡😡😡یعنی چی؟؟؟

ببین بیمارستان با یه انگشت و خیلی آروم معاینه میکنه حتی در حد نزدیکی هم خطری نداره .فقطمیخواد ببینه که دهانه رحم چه وضعیتی داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
جدی میگی عزیزم؟ قلبم تو دهنمه سرکلاژ کردی؟

آره عزیزم فقط از سونو فهمیدم سرویکسم اومده پایین علائم دیگه نداشتم.هم سرکلاژ هم پساری

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

مطمینی عفونت ادراری نگرفتی؟چون من ازین دردا داشتم بعد با ازمایش ادرار فهمیدم عفونت ادراری شدید گرفتم

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
جدی میگی عزیزم؟ قلبم تو دهنمه سرکلاژ کردی؟

منم مثل تو بودم دکترم بهم یه قرص داد ک برای پیشگیری از زایمان زودرس بود.متاسفانه اسمشو یادم نیست.یه مدت خوردم خوب شدم 

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی