2777
2789
عنوان

باردارای باتجربه کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 66 پست
منم گاهی زیر دلم درد میگیره البته من سرکلاژ کردم الانم روزی یه شیاف پرژسترون میزارم یه دونه ام قرص ا ...

زودتر از یکشنبه نمیتونم‌برم سونو

توروخدا دعا کنید چیزی نباشه

تا اینجا رسیدم بقیشم بخیر بگذره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از هفته ۲۷ ببعد دیگه طول سرویکس اصلا مهم نیست..مهم الان اون دردایی هست که بهشون میگن انقباض.کم ...

چطور مهم نیست؟ 

دور و بر خودم چند نفر تو هفته ۲۸ و‌۲۹ بچه هاشونو برای نارسایی دهانه رحم از دست دادن

یه هفتس عضو شدی نه فرهنگ داری نه ادب.متاسفم برات.جنبه داشته باش

توهين نكن خوشكله 

بخوام جوابتو بدم جوري ميشورمت 

كه خودتم نفهمي 

پس حال خوشمورخراب نكن بام دهن به دهن نشو بخاطر بعضي از كاربران مثل تو من دوبار لغو كاربري شدم دوست ندارم بحثي پيش بياد و كسيو ناراحت كنم 😁❤️

زودتر از یکشنبه نمیتونم‌برم سونو توروخدا دعا کنید چیزی نباشه تا اینجا رسیدم بقیشم بخیر بگذره

استرس نداشته باش بابا هیچی نمیشه به امید خدا 

اضطراب از همه چیز بدتره بیشتر دردهای بارداری هم روان تنی هستن یعنی با استرس و فکر و خیال بدتر میشن 

استراحتتو بیشتر کن سعی کن از توالت فرنگی استفاده کنی اجابت مزاج نرمالی هم داشته باشی و به خودت فشار نیاری 

ایشالا که میری سونو و چیزی نیست

چطور مهم نیست؟  دور و بر خودم چند نفر تو هفته ۲۸ و‌۲۹ بچه هاشونو برای نارسایی دهانه رحم ا ...

مهم نیست چون کاری براش نمیشه انجام داد و اگه خدایی نکرده زایمان زودتر از موعد بشه احتمالا بچه میره ان آی سیو و میمونه.اگه انقباض دارین باید پروژسترون و ایزوپرین استفاده کنید و اگه احتمالا سنوگرافی کاهش سرویکس رو نشون داد فقط استراحت کنین 

اما تو سن بارداری شما این دردا طبیعیه چون وزن بچه بالا میره و فشار میاد به دهانه رحم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
چطور مهم نیست؟  دور و بر خودم چند نفر تو هفته ۲۸ و‌۲۹ بچه هاشونو برای نارسایی دهانه رحم ا ...

قربونت برم اصلا به این چیزا فکر نکن

دوستمون هم درست میگه تو هفته های بالا چون جنین سنگین و بزرگ‌میشه طبیعیه که طول سرویکس بیاد پایین ولی تا مادامی که دهانه رحم بسته س و محکمه هیچ اتفاقی نمیوفته این بنده خداهایی که نارسایی سرویکس دارن بیشتر دهانه رحمشون نرمه و زود باز میشه

آزوم باش و به خدا توکل کن 

من نمیدونم انقباضه یا نه ولی شیاف و امپول و قرص استفاده میکنم

انقباض دقیقا مثل دردای پریود هست اما ضعیف تر 

من از ۲۵ هفته داشتم که دکتر واسم قرص سفالکسین نوشت گفت احتمال داره بخیه سرکلاژ عفونت کرده یا حساسیت داشتیی بهش.از عفونت هم ممکنه باشه خیلی رعایت کنین.خوب خشک نگه دارین و فقط توالت فرنگی استفاده کنین

توهين نكن خوشكله  بخوام جوابتو بدم جوري ميشورمت  كه خودتم نفهمي  پس حال خوشم ...

همونه پس از بس از این کارا کردیو بد دهنی کردی گزارش رد کردن ک لغو کاربری شدی.....

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
من نمیدونم انقباضه یا نه ولی شیاف و امپول و قرص استفاده میکنم

اگر شکمت سفت میشه مثه سنگ انقباضه

راستی اگر رفتی سونو و خدا نکرده ریسک زایمان زودرس داشتی حتما به دکترت یادآوری کن بهت آمپول بتامتازون بده برای تکمیل ریه

ولی هیچی نیست مطمعنم

شما ترشحات نداشتین عزیزم؟

زیاد داشتم اما وقتی دوره های ۷ روزه سفالکسین میخوردم ترشحاتم قطع میشد .گاهی وقتا با خنده یا یه عطسه بشدت زیاد بود