2777
2789
عنوان

خيانت شوهرم به اعتمادمن

370 بازدید | 31 پست

سلام دوستان

نياز به راهنماييتون دارم

من همسرم قبل از ازدواجمون سيگاري بود اما من قبل عقد عنوان كردم كه من نميتونم سيگارو قبول كنم و همسرم ادمي سيگاري باشه،

ايشونم قول دادن كه سيگار نكشن،

چند وقته كه من بخاطر فشارهايي كه رومه اخلاقم زياد مناسب نيست و تلخم و از هم دوريم...

البته اصلا ازين موضوع خوشحال نيستم...

امروز كه از بيرون داشتيم ميومديم گفت تو برو خونه من برم پنير بگيرم بيام من تا ميخواستم برم يادم افتاد يه چيزي از ماشين ميخواستم بردارم...

برگشتم ديدم تو مغازه پروتئيني نيست يكم واستادم ددم رفته سوپر ماركت وقتي برگشت منو ديد جا خورد گفت اون پروتئيني گرون ميده منم فهميدم داره بهم دروغ ميگه

اومديم خونه گفتم به نظرم داري يه چيزي رو ازم مخفى ميكني گفت مثلا چي گفتم راجع به سيگاره احساس ميكنم گفت آره منم ديگه هيچي نگفتم يكم بحثمون شد كه گفت بخاطر اخلاقت من ميرم سمت سيگار...

بعدش پشيمون شدو الان كلى داره عذرخواهي ميكنه و ميگه قول ميدم زود فراموشش كنى...

دوستان تو اين دوسال ايشون چندبار سيگارو دوباره شروع كرد و ترك كرد ولى من سكوت كردم ولى دفعه آخر جدي باهم صحبت كرديم من واقعا احساس ميكنم به اعتمادم خيانت شده...

بنظرتون چه رفتاري درسته؟؟

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا.کلا سیگار و یاهر چیزی که آقایان بکشن باید خودشون تصمیم بگیرن ترک کنن هیچ زنی بزور نمیتونه مردی ترک بده قول بهم داد اینا فقط حرفه فوقش خیلی گیر بدی میره یواشکی میکشه پس لجبازی بحث نکن فقط همیشه با مهربونی بگو چقدر خوشحال میشدم ببینم ورزش کنی و سیگار گذاشته باشی کنار 

اخلاقتو درست کن 

ایشون اجازه نداره سیگار بکشه با اینکه یه چیز شخصیه اما شما اجازه داری یه مدت طولانی تلخ باشی؟

گرچه بهانه بیخودی برای شروع سیگار کشیدنه 

این بهانه رو ازش بگیر 

بیخیال بابا.کلا سیگار و یاهر چیزی که آقایان بکشن باید خودشون تصمیم بگیرن ترک کنن هیچ زنی بزور نمیتون ...

عزيزمن بخدا ٥بار دوباره كشيد من هيچي نگفتم ولى من خيلي تاكيد داشتم رو سيگار حتى گفتم من تو انتخابم مهمه طرفم سيگارى نباشه...

گاهي گمان نميكني ولى خوب ميشود...❤️🌿💜
باز شده ديگه...نميدونم قراره چي بشه...؟

خوب حالا دیگه هی سه پیچ نشو سخته ادم سیگاری ترک کنه حداقل کم تر کنه تشویق ن به ورزش و باشگاه اینا

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

موضوع مهم تر از سیگار اینه که صمیمیت بین شما کمه. من ترجیح میدم انقدر با شوهرم صمیمی باشم که اگرم سیگار کشید بعدش حداقل دروغ نگه که این‌مغازه گرون میداد 

ضرر این عدم صمیمیت بیشتر از سیگاره واسه زندگیتون 

اون اگه بخواد بکشه میکشه حالا اگه با تو صمیمی باشه بهت میگه اگه نه به راحتی قایم میکنه 

به نظرم از نظر عاطفی بهش نزدیک شو که احساس امنیت کنه پیش تو 

نه که تو رو‌ببینه هول شه دروغ بگه 

بهش بگو من نارا حتم که سیگار میکشی ولی اگرم باز بکشی من کنارتم و کمکت میکنم اگه خواستی کمترش کنی