2777
2789
عنوان

در حال حاضر دلتون چی میخواد؟؟؟؟؟😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی کیلو بستنی سنتی پراز مغز  

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

شاید بگین خیلی کلیشه ای ولی من فقط سلامتی پدر مادر وخواهر وبراددرامو مبخوام میخوام شبا بدون استرس ک صبح پاشم ببینم بازم پدر مادرم نفس میکشن پاشم خداروبخاطر همه چیز شکر میکنم 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
من ازدواج کردم....ولی از دیروز داغونم.عشقم رو تو ایستا دیدم.بعد ۸ سال...داغون شدم. دوست دارم به ۱۰ ...

من ده ساله ازدواج کردم

سالی یه بار میبرم به شهرمونهر وقت میرم تو خیابونا رو اونقدر چش چش میکنم بلکه رفیق قدیمیم رو ببینم اما تا حالا نشده