2777
2789
عنوان

در حال حاضر دلتون چی میخواد؟؟؟؟؟😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 74 پست
بنظرت کسیکه شوهر داره یاد عشق قدیمیش بیفته و داغون بشه یعنی چی؟! شوهر بیچاره اونور خوابه، خانوم تازه ...

شما به احتمال زیاد عاشق نشدید و الا در مقابل حرف این خانوم جبهه نمیگرفتید

این خانوم هم یاد گذشته افتاده 

فکر کردن که خیانت نیست

اینقدر افکار و اعمال ما کثیف  و  داغون  هست که بعید میدونم یاداوری یه عشق قدیمی گناه نابخشودنی باشه

شما به احتمال زیاد عاشق نشدید و الا در مقابل حرف این خانوم جبهه نمیگرفتید این خانوم هم یاد گذشته ...

الان بری تو بطن زندگی این خانوم میفهمی خانواده شوهر این خانوم از دستش راحتی ندارند.

چون از ادبیاتش,معلومه ازوناست که دهن همشونو سرویس کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منگول بودن خیییییلی بهتر از کثیف بودنه!  هوس  بهتره بزاربی جای تمام توجیهات.

نمی فهمت....چون کلا فاز جنگی گرفتی.قطعا با این اوصاف شوهرت بهت خیانت کرده....

همیشه آدمایی مثه تو هستند که مرده رو تو فشار نی زارند که خیانت بکنه

شما به احتمال زیاد عاشق نشدید و الا در مقابل حرف این خانوم جبهه نمیگرفتید این خانوم هم یاد گذشته ...

حالت خوبه جوگیر؟! گناه نابخشودنی چیه چرا الکی جو میدی؟!!!

بنظرت درسته زن شوهردار یاد عشق قدیمیش بیفته هلک و هلک پاشه بیاد تاپیک بزنه و اینجوری ازش دفاع هم میکنی؟!

یه ذره حریما رو نشکنید یه ذره شعور خوبه  آدم هرچی به ذهن مسمومش اومد زودی نیاد تو سایت عمدمی فریادش کنه بشه الگوی یه سری دیگه

اوهههههههههیییییی امضامو صولتی کلدم دلتون بسوزه حسود پلاستیکیا 😍
حالت خوبه جوگیر؟! گناه نابخشودنی چیه چرا الکی جو میدی؟!!! بنظرت درسته زن شوهردار یاد عشق قدیمیش بیف ...

برو بابا

از نگاه من ۹۰ درصد مردها احمق هایی بیش نیستن

برو مرد متعهد برو بخواب ایقد بین خانوم ها نپلک

برو با خیال یار قدیمیت خوش باش!!!!!! آدمایی مث تو ریشه ندارن یه جا وصل باشن. بی ریشه ن و تو با ...

تا زمانی که شوهران ما مردان ابلهی مثل شما باشن 

خیلی واضح هست که دلمون پر بکشه برا عشق قدیمی