2777
2789
عنوان

در حال حاضر دلتون چی میخواد؟؟؟؟؟😎😎

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 74 پست

[QUOTE=100089555]من ده ساله ازدواج کردم سالی یه بار میبرم به شهرمونهر وقت میرم تو خیابونا رو اونقدر چش چش میکنم بلکه ...[/QUOTEدیروز تو استا اتفاقی دیدمش.....داشت آهنگ قدیمی که همیشه برام می زد رو تکرار می کرد.دلم هوری ریخت....بعد از ۱۰ سال ازهم جداشدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میخواد شوهرم زنگ بزنه و عاشقانه حرف بزنه بگه خیلی دلش برام تنگ شده و همه چی رو میخواد جبران کنه و دیگه هیچ فاصله ای بینمون نباشه 

راستی عزیزایی که اینو میخونید برام دعا کنید خیلی بغض دارم 

این کارت خیانته. داغون چیه؟؟؟ فکر شوهر بدبختت باش. حالمو بهم زدی

مهم نیست.....هرچقدر بد و بیراه میگی بگو....

وقتی آخر قصه زندگیمو شنیدی در مورد کلش,قضاوت نکن. دنیا بدجوری گرده

خدایا بحق امام حسین عنایت کن ـ الهی امین

فدات شم گلم الان تو دلمه 6هفته دیگه میاد

ممنونم ازت 

دعا کن سلامت باشه💗

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دلم میخواد از یه چیزی مطمئن شم .امشب حسابی فکرمو درگیر کرده مطمئنا حالاحالا هم از ذهنم نمیره😢

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
بنظرت کسیکه شوهر داره یاد عشق قدیمیش بیفته و داغون بشه یعنی چی؟! شوهر بیچاره اونور خوابه، خانوم تازه ...

من هیچ وقت بکسی خورده نمیگیرم...ذهنم بیمار نیست . چون اگه کسی,سالم باشه میدونه که انسان ذهنش,پر از,خاطره ست.مگه می تونی آلزایمر بگیری؟؟؟

امیدوارم یه همچین حالتی,بهت دست بده و حال آدمایی,مثه منو درک کنی.

من هیچ وقت به گذشته شوهرم خرده نگرفتم واگه الانم باهام در این مورد حرف,بزنه ناراحت نمیشم...چرا؟؟؟ چون همه این خاطرات رو زندگی کرده

اه اه اه....قضاوت!!!!!!! دنیا گرده!!!!!!! این خرمایی که تو الان میخوری من سالها میش با هسته ش با ...

معلومه مثه اسم پروفایلت منگول هستی....

آدم منگول هیچ وقت به هیچ صراطی مستقیم نیست. بحث کردن باهات فقط اطاله کلام است و بس !

نوش جونت گلم😍 ان شالله چربی بشه بچسبه به پهلوهات آب نشه😁😁😁

ممنونم عزیزم والا این روزا انقد استرس دارم که همینحوریشم وزن کم میکنم😒

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...