2777
2789
عنوان

دعوا☹️🥺😩😖

896 بازدید | 79 پست

سلام

ديشب يه دعواى بد با شوهرم كرديم

سر اينكه من اومدم دراز كشيدم تو حال بهش نگفتم شما هم بيا

شروع كرد به فحاشى 

چه فحش هايى

گفت از خونه مثل ... ميندازمت بيرون

بچه رو ازت ميگيرم ببين چه... ميخواى بخورى

رفتم بچه رو ازش بگيرم هل داد منو 

انقد داد زدم تا بچه رو داد ولى زد تو سرم

حالا امروز همش ميگه معذرت ميخوام غلط كردم ولى فراموشم نميشه اون همه فحشش با اينكه دفع اولش نيس اينكارا و قبلا بهش گفته بودم راهمو ازت جدا ميكنم اگه بازم فحاشى كنى راهمو جدا ميكنم يعنى تو خونم ميشينم و ميشم مادر بچه و هيچ وظيفه همسرى ندارم نسبت بهت 

حالا شب رفته گل خريده و ميگه غلط كردم اما نميتونم فراموش كنم

به نظر شما چكار بايد كرد تو اين شرايط؟!؟😣😣😣

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بهش بگو هروقت یادم رفت میبخشمت نمیتونم الکی خودمو خوشحال نشون بدم بروم نیارم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

عزیزم بعضی از مردا زود جوشن.وقتی عصبی میشن تو باید سکوت.کنی.همسر منم اینطوریه.یه چیزی شاید بگه ولی بعدا اصلا یادش نمیاد که تو عصبانیت چی گفته و خیلی پشیمون میشه مثل شوهر شما..بخاطر همین من اخلاقش دستم اومده و خدا رو شکر خیلی وقته که دعوامون نمیشه.

همینجوری الکی دعوا شد؟

سر اينكه من دراز كشيدم نگفتم تو هم بيا اون توى اتاق بود من جلو تلويزيون

❤️حامى يعنى پشتيبان زودتر بزرگ شو پسر كوچلو من حامى مامان❤️