2777
2789
تاپیکای مادر شوهرو خیانت که رگباری هست همیشه و هیچکس اعتراضی نداره😑😐😐😐😐

اینقدر پشت سرهم نیس ک... ی تنفسی بینش میدن دوستان  

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
منم... اصلا حس خوبی نگرفتم از این تاپیکا  کنکور مضخرف کنکور استرس آور کنکور خسته کننده

ولی برای من خوب بود من رتبه کنکورم سال 81 شده بود 777 تجربی بودم😍

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من الان دارم میگم صدرحمت به همون خواهرشوهر مادرشوهر کشتنمون😕😕😕 بعد تازه یه راهنمایی های بی ...

اره بعضیا راهنمایی هاشون بیخوده

من خودم قبلا مشاور انتخاب رشته بودم سعی میکنم دقیق بگم

خوب عزیزم نمیشه که همه باب میل شما باشن واس بعضیام خیلی یاداور روزای خوبیه

من نگفتم همه باب میل من باشن

گفتم اینهمه تاپیک تکراری معنی نداره کسی ک سوال داره میتونه بره تو تاپیک قبلی ک در مورد کنکوره سوال کنه

ولی برای من خوب بود من رتبه کنکورم سال 81 شده بود 777 تجربی بودم😍

منم رتبه کنکورم 1500  بود ولی خیلی استرس و ناراحتی کشیدم اون روزا

۳ مدیریت بدون کنکوره عزیزم.

منم مدیریت خوندم ولی علاقه ای نداشتم ب رشته ام

اگه علاقه داری ب ریاضی و حسابداری و آمار برو این رشته

من 81 کنکور داشتم  انگار از همه پیشکسوت ترم  فردا 35 ساله میشم

اخی بسلامتی و دلخوش عب نداره چندان فاصله ای باهم نداریم که 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
سخته؟

بستگی ب علاقت داره من بیشتر اهل حفظیات هستم ریاضی یکم واسم سخته و علاقه ای ندارم با بدبختی تمومش کردم 

ولی شما اگه ریاضیت قویه و دقتت تو حسابداری خوبه برو این رشته