مادرشوهرم دختر نداره ولی فقط نوه هایی که پسر هستن رو دوست داره و قشنگ به رو میاره😐
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زادهای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍
واسه خانواده خودم فرقی نداره ،تو خانواده شوهرمم پسر نداشتن خود مادرشوهرم فقط پسر داره همیشه میگفت از دختر متنفربودم میگفتم خدا بهم نده پز داداشاشونو با جاریم به من میدادن خلاصه واسه پسر خودشونو جر میدادن به محض اینکه فهمیدن من پسر دار شدم ورق برگشت میشینه پیش شوهرم میگه پسر روزی نداره به درد نمیخوره دختر خوبه ،پسر مامانیه بگو یه دختر برات بزاد و... زنیکه داره از حسودی و عقده خودشو جر و واجر میکنه