2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دیدنش ضرر نداره💕

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
منم بعد زایمان ترک و چاقی و....۰

عزیزم همش چاره داره ورزش و دکتر پوست ,, هوای خودتو همیشه داشته باش وقتی از خودت و هیکلت راضی باشی عزت نفست هم به مراتب بالاتر میره 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

چقد مردا عوضین اه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تا وقتي واسه خودت ارزش قائل نشي نبايد از ديگران توقع داشته باشي 

👌👌

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
عزیزم همش چاره داره ورزش و دکتر پوست ,, هوای خودتو همیشه داشته باش وقتی از خودت و هیکلت راضی باشی عز ...

ترک درمان داره مگه؟

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
چقد مردا عوضین اه

عزیزم اصلا قصد من این نبود که با دیدن فیلم نسبت به مردا بدبین بشیم فقط خاستم یه تلنگری باشه واسه خودمون که در اولویت توجه باشیم 

ترک درمان داره مگه؟

عزیزم الان داروهای پوست و مو خیلی پیشرفت کرده کرمهای جدید و ترمیم کننده زیادی هست که ترک رو هم از بین میبره 

قشنگ بود واقعیته. بعضی مردم دنبال زرق و برقن تا طلا ...مثل کلاغ. 

👌👌👌

واقعا حق اینجور مردایه... طفلی خانومه که به خاطر خانواده ش از خودش زده بود... من میبودم با اینجور مر ...

عزیزم درست میگی ولی یه خانم هم حتما باید خودش رو در اولویت توجه قرار بده 💞

خیلی جالب بود . ی حورایی تلنگر زد بهم

خدارو شکر ,,  قصد منم از گذاشتن فیلم همین بود عزیزم😍😍