2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دیدنش ضرر نداره💕

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 36 پست
عزیزم اصلا قصد من این نبود که با دیدن فیلم نسبت به مردا بدبین بشیم فقط خاستم یه تلنگری باشه واسه خود ...

میدونم عزیزممم ولی هزارسالم بگذره زنا هی ازخود گذشتگی میکنن

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم عزیزممم ولی هزارسالم بگذره زنا هی ازخود گذشتگی میکنن

آره متاسفانه خانمها خیلی از خودشون مایه میزارن ,, بازم یک در هزار شاید کسی با دیدن این کلیپ تغییری درش حاصل شه 😍😍

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
اشکال نداره کار درست اینه که خانمه خود خودش باشه تا شوهرشو بشناسه  هرچند سخت بود که رفت ولی در ...

بله آدم خودش باشه خیلی خوبه ,, ولی خودی که در درجه اوله اهمیت باشه خیلی بهتره 😍😍

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
آره متاسفانه خانمها خیلی از خودشون مایه میزارن ,, بازم یک در هزار شاید کسی با دیدن این کلیپ تغییری د ...

ایشاالله

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)