2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید دیدنش ضرر نداره💕

328 بازدید | 36 پست

https://www.instagram.com/tv/B0tPs5Ig2Hz/?igshid=1kq7buf9y40to

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

سلام به شما دوستان عزیزم 

با آموزش رقص آذربایجانی در خدمت شما علاقه مندان به رقص هستیم 

زیر نظر مربی آموزش دیده از باکو 

محدوده ی سعادت آباد 

4 جلسه در ماه 150 تومان

آموزش مجازی برای دوستانی که از ما دور هستند و مشکل رفت و آمد دارند 

مناسب برای تمامی سنین بانوان ،آقایان و خردسالان 

لطفا برای ثبت نام و رزرو کلاس ها به اینستاگرام ما مراجعه کنید.

academy_raghs_rose

#آکادمی_رقص_رز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال بود 

آره منم خوشم اومد گفتم شماهام ببینید خوبه 😍

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

همچين مرد هوس بازي بايد همچين كرد باهاش 

اما خب كار زنه هم اشتباه بود 

ما زن ها متاسفانه كثر مون  اينجوري هستيم بعد از بچه خيلي برا خودمون وقت نميزاريم 

اما يه اشتباه محضه 

خدایا شکرت 🙏🏻

قشنگ بود واقعیته. بعضی مردم دنبال زرق و برقن تا طلا ...مثل کلاغ. 

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
همچين مرد هوس بازي بايد همچين كرد باهاش  اما خب كار زنه هم اشتباه بود  ما زن ها متاسفانه ...

دقیقا ما زنها زیادی فداکاریم در صورتی که باید اول حواست به خودت باشه بعد بچه و همسر 

عالی بود ولی چشم دراومد تا نوشته هاشو خوندم

آخی عزیزم 😘😘

دقیقا ما زنها زیادی فداکاریم در صورتی که باید اول حواست به خودت باشه بعد بچه و همسر 

اره تا وقتي واسه خودت ارزش قائل نشي نبايد از ديگران توقع داشته باشي 

خدایا شکرت 🙏🏻