2777
2789
من از اسفند تا الان ۸۵۰ میلیون دادم شوهرم.دو ماه قبلشم از فروش خونه ۴۵۰ سهم من دستش بود. حالا طبق ت ...

من کاری به پول ندارم بخدا اصلا مهم نیست مهم زندگیمه که نمیخوام از هم بپاشه

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از حرفات خدا خیرت بده.. اخه کی میاد آشتی؟ چرا براش مهم نیستم

چون از نظر روانشناسی وقتی یه جوری به مرد میفهمونی که  بدون اون زندگی تو ایستااده و حتی قدرت نفس کشیدن نداری ااین موضوع مردو فراری میده یا کاری میکنه که همیشه حرف خودش باشه  وگرنه قهر اون پیش خودش میگه خب اینکه هرباار میاد سمتم چرا من به خودم زحمت بدم؟  شما وقتی با انگیزه تر  باشی و یه جوری بهش  بفهمونی که بدون اونم زندگیت برات مهمه این یعنی اعتماد  به نفس وو اقایون اعتماد به  نفس معقول یک زن  رو خیلی میپسندن 

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
جدی؟جون عمم من این پولوداشتم اصلاشوهرنمیکردم 😯

من که تازه ازدواج نکردم.بعدشم من خوشحالم از ازدواجم نه به خاطر شوهر خوب بیشتر به خاطر فرزند خوب واینکه آدم زندگی مستقلی داره 

من کاری به پول ندارم بخدا اصلا مهم نیست مهم زندگیمه که نمیخوام از هم بپاشه

اینبار فقط تو نگران ااز هم پاشیدن نباش میبینی که یه جاا اونم به خودش  تکوونی میده وقتی ببینه تو به خودت و زندگی شخصی خوودت احترام میزاری

زندگی کوتاه تر از اونه که بخوای خودتو ندید بگیری..😜
نه  این فکرایه منفی نکن   خودش میاد بلاخره از ی جایی باید شروع کنی که این منت کشی بزاری کن ...

فکر نکنم . چون خوشش نمیاد کسی دخالت کنه احتمالا خواهرش دزدکی شوهرم زنگ زده . نمیدونم

👑

[QUOTE=100027764]من کاری به پول ندارم بخدا اصلا مهم نیست مهم زندگیمه که نمیخوام از 

باشه ولی دفعه بعدی اگه یه چیزی دادی یه چیزی همون موقع بگیر که تو دلت نمونه ویه جا با دعوا خودشو نشون بده

بعدم دوباره میری منت کشی😐😐

فرانسوي جان، يك جمله ي فرانسوي رو با تلفظ فارسي نوشتم برات كه متوجه نشدي. اميدوارم حالا كه مثلاً فرا ...

عزيزم من فرانسم تكميله، دارم درس ميخونم و شما غصه نخور. اون جمله رو هم به فرانسه بنويس اگر راست ميگي! نه با اون لحن غلط فارسيت، فقط je suis اولش درست بود، تلفظ "غ" هم نداريم در اين زبان محض اطلاع، r رو مابين خ و ر تلفظ ميكنن. هر وقت به فرانسه نوشتي وارد ديالوگ ميشه شد.

بدش میاد تنهایی برم بیرون بفهمه واویلا میشه

اوف پس توهم مثل منی؟😕میگم مگه نمیری سرکار؟

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
ازکجامیدونی شایداون ازتوبدتره ولی میخوادتوپاپیش بزاری

یعنی اونم دلش تنگ شده؟ شوهرم خیلللی مغروره بخدا ندیدم اینجوری کسی رو بابام و داداشم و اطرافیانم خیلی مهربونن نهایت قهرشون۲ ساعته ولی این وخشتناک مغروره

👑