2777
2789
عنوان

بیاین بگم چه بلایی به سرم اومد😞

1317 بازدید | 56 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم بعد از 6 سال زندگی تصمیم گرفتیم خونمونو بیاریم محل کار شوهرم. 

تو اتوبوس بودم که تاپیک گذاشتم میخوام برگردم با حرفای اطرافیان چه کنم که رسیدم خونه.. 

تا حدود 15 روزی که شوهرم اومد که خونمونو ببریم کسی حرفی بهم نزد منم تعجب میکردم حتی نپرسیدن خونه گرفتین یا نه؟ 

نگو اتیش زیر خاکسترن😂

بعدش.. 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای داد بیداد اگه این مادرشوهر گذاشت یه اب خوش از گلوی عروس بره پایین

خوشبحال اونایی که عروس و مادرشوهر خوبی دارن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بزار دیگه اه وقتی میای نی نی سایت باید با یه بشکه  گل گاوزبون بیای واسه اعصابت😕😕

ان مع العسر یسرااااا....خدا جونم میدونم ک مبینیم دلم آرامش میخواد.آرامشی ب لطافت آغوشت.دلم آسونی میخواد همونی ک خودت وعده دادی.دلم میخواد هربار ک از همه جا بریدم بغلم کنی و آرومم کنی.ایمان دارم ک هستی.خدااایا دوست دارم توام نگاهتو ازم نگیر😍😍😍😍

بعدش اومد خونه گفت بیا بشین کارت دارم گفتم فقط بگو پشیمونت نکردن.. داد زد چی میگی بشین 

زهره ترک شدم چی شده نگو یه قضیه مال پنج سال پیش اومدن گفتن اینم قضیش... 👇

حدود پنج سال پیش یکی از همسایه هامون که پسره تو تلگ  رام به من پیام داد شماره منو از گوشی خواهرزاده شوهرم دراورده بود و بنده خدا نمیدونست که منم.. بعدش یه سری چرت و پرت نوشت منم جواب ندادم و سریع اسم و عکس شوهرمو گذاشتم پروفایل دیدم دونست منم سریع بلاکم کرد و مامانشو فرستاد خونمون 

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم