2777
2789
عنوان

کسایی ک زشتن بیان

292 بازدید | 31 پست

چجوری باهاش کنار اومدین؟

پسرا بهم میگن خوشگل دخترا میگن زشت و هی مسخرم میکنن و پشت سرم بهم میگن بدبخت چقدر زشته 

با ی کاروان اومدم مشهد اینقدر مسخرم کردن ک حالم بد شد حتی حرم نرفتم از بس نشستم گریه کردم💔

عکس نمیفرستم 

اندامم فیته چش و ابروم همه تعریف میکنن پوستم سفید صورتی موهام خرمایی

بقیه چیزا زشت مث بینی بزرگ و پیشونی بلند 😭

هر کی میبینه فک می‌کنه ۳۰ سالمه درصورتی ک۲۱ ام چون سختی زیاد کشیدم 

من خوشگلم پس اینجا چیکار میکنم

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بده خب

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

زنا به زن رونالدو هم میگن زشت 

بعدم تا حالا ادم وقیح ندیده بودم تو عمرم که به کسی تو روش بگه زشت یا چاق یا هر مشکل دیگه ای

من ادم ارومی ام ولی کسی پررو بازی در بیاره چنان رک میشم که طرف از گفته اش پشیمون بشه

منم فقط چشم و ابروم قشنگه 

وگرنه قیافم آنچنان خوب نیست اندامم که زیاد تعریفی نیست لاغرم 

والا کنار نیومدم 

و یه چی هم هست سنم ۲۱ ولی همه میگن ۱۶ ۱۷ سالته😐🤦‍♀️

وقتی دخترا بهت میگن زشت ینی از منم خوشگلتری باور کن ،اونا فقط حسودن

ب چیم حسودی کنن آخه 

هر جا میرم رفتار دخترا باهام اینجوریه 

ی آدم ساکتی هستم میگن قیافه میگیری 

توی اتوبوس گفتم دانشجوی فردوسیم همه ریدن بهم 

خیلی سخته کنار آمدن باهاش

من ماسک میزنم همیشه 

سعی کن صورتتو بپوشونی از بقیه 

منم وقتی میبیننم همه ازم بدشون میاد از چشماشون میشه چندش شدن رو فهمید 

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

ب چیم حسودی کنن آخه هر جا میرم رفتار دخترا باهام اینجوریه ی آدم ساکتی هستم میگن قیافه میگیری توی اتو ...

به خیلی چیزا شاید اونا نمیتونن در جایگاه تو باشه یا دانشگاهی ک تو هستی