2777
2789

خدا تو زندگیم خیلی کمکم کرده اونجا که از همه چیز و همه کس بریده بودم خدا صدامو شنید و کمکم کرد منتها من حقیر بی لیاقت بودم منتها من بازم بدی کردم در حق خودمو و خدا منتها من باز گناه کردم باز قهر کردم با خدا

انقدر قول دادم به خدا و زدم زیرش که دیگه روم نمیشه 

اندفه قضیه فرق میکنه واقعا دلم شکسته واقعا پشیمونم 

کاش خدا یه بار دیگه من حقیر و بی لیاقت رو ببخشه و کمکم کنه به خدا قول میدم آدم بشم قول میدم دیگه کمتر گناه کنم 

کاش آبرمو بخره 

عزیزم‌نا امیدی ازخدارو شیطون میندازه تودل ادمصدبار اگه توبه شکستی باز آی که دوستی همان است

😔😔تو رو خدا التماستون میکنم به خدا بگید منو ببخشه بگید آبرومو بخره تو رو خدا 🙏🏻🙏🏻شاید خدا به خاطر یکی از شماها اندفه هم صدای منو شنید 

به امام حسین قسم بدید خدا رو آبرومو بخره 

ممنون از اینکه وقت ارزشمندتون رو در اختیارم گذاشتید 

بهترینا رو برات آرزومندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔تو رو خدا التماستون میکنم به خدا بگید منو ببخشه بگید آبرومو بخره تو رو خدا 🙏🏻🙏🏻شاید خدا به خ ...

عزیزم خداستارالعیوبه یعنی عیب بنده هاش رو می پوشونه نگران نباش_ازپدرومادرم مگه مهربونترداریم خدا ازپدرومادرمهربونتره_خودتو تو آغوش خدا رها کن