2777
2789

سلام. من میخوام سزارین کنم ینی طبیعی و زایمان بی درد نمی خوام. فقط سز. 

حالا من خودم شهرکردم دکترمم شهرکرده حالا میگه من سز نمیکنم. میخوام ببینم کسی اصفهان دکتری میشناسه توی بیمارستان خصوصیش سزارین کنه. و اینکه حتما باید پیش دکتر اصفهانی هم پرونده داشته باشم یا نه؟؟ 

اصلا دکتری میخوام کارش خوب باشه. زن باشه. خودش سزارینم کنه هر بیمارستانی باشه فرق نمی کنه. 

اسم دکتر رو بی زحمت بگین 

عشقم دخترم و باباشه

سلام

من پیش نوشین جهرمی زاده میرم

ولی سزارین نمیکنه🙈

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ببین دکتر من دکتر رویا رضوی بود .کارش حرف نداره .من ۵۰ روزه زایمان کردم پیشش

ولی اگه پرونده نداشته باشی پیشش فکر کنم زیر میزی میگیره

تو مهرگان هم زایمان میکنه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دکتر من دکتر رویا رضوی بود .کارش حرف نداره .من ۵۰ روزه زایمان کردم پیشش ولی اگه پرونده نداشته ...

اهان. کجاست مطبش؟ بعد چند شد هزینه سزارینت؟ خصوصی بودی دیگه؟ مهرگان تمیزه دیگه؟ مثلا من بگم میخوام سز بشم سز میکنه؟؟ 

عشقم دخترم و باباشه
اهان. کجاست مطبش؟ بعد چند شد هزینه سزارینت؟ خصوصی بودی دیگه؟ مهرگان تمیزه دیگه؟ مثلا من بگم میخوام س ...

مطبش امادگاهه هزینه ام بابیمه ۳۵۰۰ شد بله خصوصیه .من راصی بودم هم تمیز بود هم رسیدگیشون خوب بود

یه نوبت برو پیشش ازش بپرس فکر کنم انجام بده

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
ینی خصوصی چیزی تقریبا معادل 7-8ملیون میشه

بدون بیمه منظورته؟ 

نه عزیزم ۵ تومن بدون بیمه بود

البته اگه زیر میزی بدی که زیر میزی جداست بستگی داره چقدر دکتر بگیره ازت

۵تومن فقط هزینه بیمارستانه