2777
2789
عنوان

اصفهانیا بیان. خانمهای باردار لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3463 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ینی سینا سزارین انجام میده آیا باید تحت نظر دکتراش باشم؟؟ پرونده داشته باشم؟؟ 

نمیدونم.من فقط رفته بودم هزینه ی عمل سزارین و طبیعیش را ببینم دیدم سزارین اختیاری هم هست تو لیستش بازم برید از خود بیمارستان بپرسید.دکتراشم نمیشناسم

عزیزم فرخنده جعفری سز اختیاری انجام میده بیمارستان مطهری فولاد شهر

سلام گفت انجام نمیدم. بعدشم بیمارستان فولادشهر خوبه؟ خصوصیه یا دولتی، با جایی  خصوصی تو اصفهان طرف  قرارداد نیست؟؟ فقط فولادشهره؟؟ کسی بوده اونجا سز بشه از اشناهاتون؟؟ 

عشقم دخترم و باباشه
سلام گفت انجام نمیدم. بعدشم بیمارستان فولادشهر خوبه؟ خصوصیه یا دولتی، با جایی  خصوصی تو اصفهان ...

سلام عزیزم

در مورد بیمارستان مطهری اطلاعات ندارم

اتفاقا خودم هم در موردش میخواستم بدونم

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩
سلام عزیزم در مورد بیمارستان مطهری اطلاعات ندارم اتفاقا خودم هم در موردش میخواستم بدونم

خیر سرم فردا میخوام برم پیشش ببینم چی میگه. میگم تو که شهرکردی هستی سنوگرافی زن سراغ نداری که غربالگری رو انحام بده؟ 

عشقم دخترم و باباشه
خیر سرم فردا میخوام برم پیشش ببینم چی میگه. میگم تو که شهرکردی هستی سنوگرافی زن سراغ نداری که غربالگ ...

نه عزیزم سراغ ندارم

راستی من پیش دکتر شمس می‌خوام سز بشم

در موردش اطلاعی نداری؟

نه عزیزم سراغ ندارم راستی من پیش دکتر شمس می‌خوام سز بشم در موردش اطلاعی نداری؟

سزارینت اختیاریه؟ نمی دونم. شیرین شمس که شهرکرده یا ریحانه شمس یا آقای دکتر شمس اردکانی که اصفهانن؟؟ والله بنظرم سز کن. ولی بگو خوب بخیه کنن و کاربلد باشن و چسبندگی نیاری. ضمنا  بگو کاملا بیهوشت کنن. از کمر بیهوش نشی که نخاعت تا یک عمر داغونه اگر شده پول مواد بیهوشی رو بدی بده برای کاملا بیهوشی ولی از کمر تحت هیچ شرایطی بیهوش نشو.  

عشقم دخترم و باباشه
سزارینت اختیاریه؟ نمی دونم. شیرین شمس که شهرکرده یا ریحانه شمس یا آقای دکتر شمس اردکانی که اصفهانن؟؟ ...

اولی رو خودم اختیاری انجام دادم

الان دومی هم سز میشم

آقای دکتر شمس اردکانی

اولی رو بیهوشی بودم

چطور میگید برا بی حسی از کمر، انجام دادید؟

هر دکتری بخوای یه تایپیک بزن بهت جواب میدن. 

هفته چندید الان؟

به نظرم مشکلی نداری بذار طبیعی

هفته چندید الان؟ به نظرم مشکلی نداری بذار طبیعی

اهان. نه من کلا میخوام سز اختیاری بکنم. تو پیش کی سز اختیاری کردی؟ بیهوشی از کمر باعث ضربه به نخاعه. تا ترمیم شه همش کمر دردی. من بارداری اولمه ولی کلا تا میتونی سزت بیهوشی کامل باشه

عشقم دخترم و باباشه