2777
2789
عنوان

علائم بارداری

226 بازدید | 46 پست

مامان قشنگا سلامممم من تقدام به بارداری کردم و اصلااااا طاقت نمیارم تا عقب افتادن پری صبر کنم خواستم ازتون سوال کنم ببینم امیدی به بارداری داشته باشم یا نه 🙈 من دوره هام کاملا منظم و ۲۸ روزه اس ۲۷ تیر لکه بینی داشتم و ۲۸ام پری شروع شد بعد تو تاریخ ۸ و ۱۰ و ۱۲ مرداد اقدام داشتم الان چند روزه طرف چپ شکمم (خودم حس میکنم تخمدانه) یه درد کوچولویی که قابل تحمله احساس میکنم یکمم حس درد کمر دارم حال هیچ کاریم ندارم حالا رو این بی حالی خیلی تمرکز نمیکنم ولی درد تخمدانو هیچوقت نداشتم به نظرتون ممکنه نی نی داشته باشم؟؟؟؟😍😍

خدایا مراقب ماهی کوچولوی من باش❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله که مامان شدی ولی ازمن به تو نصیحت اصلا به علائم بارداری دل خوش نکن چون بارداری و پریودی خیلی علائمشون شبیه همه اینجوری بیشتر ناامید میشی بیخیال باش تا موعدت بگذره

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

سلام

دنبال نشانه های اینطوری نباش..فقط منتطر باش..خو تو سرگرم کن...من که نشونه ای نداشتم .  اگر میخواستم خودمو وقف این نشونه ها کنم ممکن بود صدتا مورد پیدا کنم...حساس نشو اصلن..بی استرس و نگرانی صبور باش....تا بگذره

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
سلام دنبال نشانه های اینطوری نباش..فقط منتطر باش..خو تو سرگرم کن...من که نشونه ای نداشتم .  اگ ...

ینی دل درد سفت شدن سینه و این چیزا نداشتی؟کی تستت مثبت شد؟

عزیزم میگن بعد لقاح تشرحات رقیق و شیری رنگ زیاد میشه... ترشحات اینچنینی نداری؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وای این صبر منو میکشه😥😥۱۰ رووووز دل تو دلم نیست 

ده روز مونده و دنبال علائمی؟هنوز لقاحم شاید انجام نشده باشه اصلا😐