2777
2789

دوسال پیش که نامزدیم بهم خورد خیلییی گله و شکایت کردم حتی تاپیک هاش هست  شب عروسی نامزد  سابقم تاپیک گذاشتم دیگه هیچوقت حالم خوب نمیشه 

اما اما الان خدا برام بهترین ها رو چید و ی جنتلمن واقعی سر راهم قرار داد 

فهمیدم برنامه ای که خدا برام چیده بود خیلی بهتر از برنامه خودم بود و من تو اون تایم حتی  با خدا قهر بودم فک میکردم  اونم منو نمی خواد اما خدا حواسش به دلت هست رفیق 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوش بحالتون من الان چهار سال هست جدا شدم آنقدر که دوستش داشتم که نگو هرچه که میخواست خریدم ولی خواهرش نگذاشت زندگی کنیم حسودی می کرد به زندگی مون ویک روز که شوهرش مرد بعد خاک سپاری اینا حدود یک سال گذشت که خواهر خانوم گفت دیشب صدای موقع رابطه شنیدم حوس کردم گفت باید منم خالی کنی گفتم گمشو بابا گفت حالا اگر زندگی تو خراب نکردم که موقع خانوم آز کلاس امد من خواب بودم الکی دستاش و یکم بدنش خط انداخت خانوم حرف باور نکرد یک راست رفت طلاق درخواست داد و منم تنها شدم کاش میشد یک نفر باشد که دوباره بتونم زندگی کنم اگر خدای هست یک نگاه به من بدبخت بیچاره بنداز اگر مایل بود