2777
2789
عنوان

علائم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 46 پست

بچه ها منو کسی میتونه راهنمایی‌کنه؟ ی سوال دارم؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

انشاالله که مامان شدی ولی ازمن به تو نصیحت اصلا به علائم بارداری دل خوش نکن چون بارداری و پریودی خیل ...

مرسی عزیزم 😘اخه هیچوقت اینهمه از قبل موعد پریودی علائم نداشتم نهایتا یروز قبلش یکم دلدرد داشتم الان مشخصا طرف چپ شکمم درد میگیره 

خدایا مراقب ماهی کوچولوی من باش❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این صبر منو میکشه😥😥۱۰ رووووز دل تو دلم نیست 

منم این ماه اقدام داشتم ومث شما منتظرم

تازه چون پلی کیست بودم این ماه دارومصرف کردم ولی انقدر ماهای گذشته ناامید شدم الان مثل سری های قبل استرس ندارم‌فک میکنم اینبارهم نشده

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام
ینی دل درد سفت شدن سینه و این چیزا نداشتی؟کی تستت مثبت شد؟

نداشتم....دو روز قبل از موعود پریودی بی بی چک حاله انداخت....خط کمرنگی که با ذره بین دیده میشد از فرداش خط کمی رنگی تر شد تا دو روز که از پریودی گذشت رفتم آزمایش دادم

یه جوری از نوک کوه های بلند حرف میزنی ، که آدم دوست داره پرواز کنه..... 
سلام دنبال نشانه های اینطوری نباش..فقط منتطر باش..خو تو سرگرم کن...من که نشونه ای نداشتم .  اگ ...

باشه عزیزم سعی میکنم 💖شوهرمم همینو میگه

خدایا مراقب ماهی کوچولوی من باش❤️
مرسی عزیزم 😘اخه هیچوقت اینهمه از قبل موعد پریودی علائم نداشتم نهایتا یروز قبلش یکم دلدرد داشتم الان ...

چون تازه اقدام کردی هورمونا بهم میریزه ممکنه خیلی چیزای دیگم ببینی منم بعد اقدام تخمدانام درد ریز میگیره ولی دیگه جدی نمیگیرم 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

به علائم توجهی نکن ،این تیر کشیدن ها و کمر درد می تونه به خاطر عکس العمل رحم نسبت به اقدام باشه ،منم اینطوری شدم و باردار نبودم ولی امیدوارم شما باردار باشی عزیزم ،کلا فقط عقب افتادن پریود مد نظرت باشه 

نداشتم....دو روز قبل از موعود پریودی بی بی چک حاله انداخت....خط کمرنگی که با ذره بین دیده میشد از فر ...

ترشح چی ؟میگن ترشح زیاد میشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

بچه ها من دو روزه صبا ک از خواب پا میشم شدیدا ترشحات رقیق دارم... مجردم... دلیلش نمیدونم چیه... البته عفونت ندارم و سوزش و خارشم ندارم... شیری رنگ و رقیقه... عین اب... کمرم درد میکنه... دلیلشو کسی نمیدونه؟ کسی تجربشو داشته؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

چرا بیشتر شده ترشحاتم😍

احتمالا بارداری عزیزم... امیدوارم‌ک خدا ی نی نی خوشگل بذاره تو دلت... برا منم دعا کن .. میبوسمت 💋😘