2777
2789
عنوان

سونوی فولیکول

106 بازدید | 8 پست

سلام خانما.

من امروز وسط سیکلم رفتم سونوی واژینال بعد بهم گفتن ضخامت اندومتر 10 هست و یه فولیکول بقطر 24 داری مایع هم دیده نشده .کیستم نداشتم.

الان برای اقدام ب بارداری تا چندروز باید نزدیکی کنم؟شرایطم خوب هست یانه؟

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

از امروز تا سه چهار روز نزدیکی کن انشاالله زود نتیجه میگیری منم برات ۵ تا صلوات فرستادم

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول براچیه ؟ منم باید میزدم بنظرت؟؟

آمپول آزاد سازی تخمک هست اگه دکترت نگفته حتما نیازی نداشتی گلی نگران نباش منم سونو فولیکول دادم یه ۲۳ داشتم تا ببینم چی میشه هر چی خدا بخواد

آمپول آزاد سازی تخمک هست اگه دکترت نگفته حتما نیازی نداشتی گلی نگران نباش منم سونو فولیکول دادم یه ۲ ...

عزیزمممم . چقد خوب .. 

ایشالله ک این ماه جواب بگیریم باتوکل بخدا. 

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی