2777
2789
هر دوتاش نیاز به تحصیلات تکمیلی داره و با لیسانس بدون پارتی نمیتونی کار پیدا کنی حقوق بخونی بعدش آز ...

کلا ناامید شدم

من غیر حضوری میخونم 

معدلم میرسید واسه تجربی ولی چون مدرسه نمیرفتم و معلم نداشتم ترسیدم 

الان چه رشته ای اینده شغلی داره 

به جز دبیری 

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانومی شما پیام نور خوندید  من میخام علوم تربیتی پیام نور بخونم  خوبه امیدوارم باشم برای ...

من دولتی خوندم 

راستش من شنیدم لیسانس گرفتن تو پیام نور حداقل ۵ سال طول میکشه

برا معلمی هم محدودیت سنی وجود داره  

بازم خودتون بهتر میدونید 

ولی علوم تربیتی خوبیش اینه اگه کارم پیدا نکنی در ارتباط با بچه خودت میتونی ازش استفاده کنی

به نظرم هیچکدوم...ما تو اطرافمون کلی حقوق و روانشناسی خونده ی بیکار داریم...علتشم اشباع شدن بیش از ح ...

یا خدا 

پس من چیکار کنم 

تنها امیدم درسه

برو ارایشگری یا یه هنر دیگه دانشگاه عمر تلف کردنه

بنظر منم با اوضاع این مملکت این درسته منم رفتم ارایشگری درعرض سه سال پول 206 از کاشت ناخن دراوردم اما الان متاهلم دیگه کار نمیکنم از مهرماه میرم ذانشگاه اونم بخاطر مدرک و اینکه سطح علمی م بره 

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂
کلا ناامید شدم من غیر حضوری میخونم  معدلم میرسید واسه تجربی ولی چون مدرسه نمیرفتم و معلم نداش ...

به قول استادمون میگفت  الان باید همه برا خودشون بتونن کار درست کنن یعنی کارآفرین باشن و از دولت توقع نداشته باشن براشون کار  بده که فایده ای نداره

خب برو یه حرفه ای یادبگیر...عزیزم انقدر کسایی هستن بهترین دانشگاه ها درس خوندن بیکارن...درکنار درست ...

چه پیشنهاد خوبی.راستش تو خانواده ما همه تحصیل کرده هستن پس من نمیتونم دانشگاه نرم.حالا پیشنهاد شما برای حرفه چیه؟؟

خب برو یه حرفه ای یادبگیر...عزیزم انقدر کسایی هستن بهترین دانشگاه ها درس خوندن بیکارن...درکنار درست ...

اجی من تو روستا زندگی میکنم 

اموزشگاه و شغل جز رویاهاست 

فقط میشه ازدواج کرد مثل مجسمه زندگی کرد 

تنها امیدم واسه نجات درسه

چه پیشنهاد خوبی.راستش تو خانواده ما همه تحصیل کرده هستن پس من نمیتونم دانشگاه نرم.حالا پیشنهاد شما ب ...

نمیدونم بستگی داره به این که محیط زندگیتون چجوریه و خودتون به چه کاری علاقه دارید..من خودم به شخصه مثلا اگه یکم زمین داشتم یا تو روستا زندگی میکردم..دوس داشتم گیاهان دارویی می کاشتم