2777
2789
عنوان

رفتار آزاردهنده مادر شوهر

581 بازدید | 55 پست

مادر شوهرم از ابتدا زن خوبی بود.من عروس اولش بودم و البته فوق العاده بهش محبت میکردم طوری که همه صداشون درداومده بود با اومدن جاریم و لجبازیها رفته رفته رفتار مادر شوهرم بد شد طوری که فرقی بین من و عروس دوم نمیزاشت .برای من اولویت شوهرم و خانواده شوهرم بود برای اون خانواده خودش .حالا بعد از گذشت 6 سال من و همسرم به این نتیجه رسیدیم که رفت و امدتون رو کم کنیم  .ولی اونا اصلا به روی خودشون نمیارن و بتر میکنن .من دلم واسه شوهرم میسوزه اون پسر ارشده و تمام به تمام زندگی خانوادش اشراف داشت .احساس میگن داره جایگاهشو از دست میده .ولی و دید خودش مهم نیست .میگه زندگیم این طور ارومتره .شما نظرتون چیه .میشه منو راهنمایی کنید و از تجربهاتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان انتظار دارین بینتون فرق بگذاره؟ بنظرم مادرشوهرتون زن خوبی باشه که بین شماها فرق نمیگذاره و حس میکنم با اومدن جاریتون فک میکنید حس مالکیت ازتون گرفته شده و این اذیتتون میکنه

الان مشکل رو من نفهمیدم !!! ظاهرا شما از اینکه جاری جدید اومده ناراحتین  عزیزم تخت پادشاهی نیس ...

اخ حرف دل منو زدی. گفتم بگم دعوا میشه. جاری بزرگه منم برا عروس بعدیا خون به جگرشون کرد. همش میگفت باید ب من احترام بزارید هرچی میخرید کم بخرید ارزون بخرید خودش اونوقت همه چیز براش خریده بودن. بعدم حتی من و جاریای دیگم بریم مسافرت میترکه. انگار پولشو اون میده حسود خانوم البته این درد و دل بود. استار تر عزیزم شما میتونی کمتر رفت و امد کنی و با شوهرت لحظات خوبی داشته باشی تا دلخوریش کمتر شه